İphone 6s şarj sorunu

h
iOS 15'e güncellemekle iyi yapmamışsınız. 2015'te çıkan telefon, yine iyi dayanıyor.

Bir de piliniz orijinal mi? Yan sanayi piller bitik halde olsa bile sağlık kısmında %100 görünür. Bitik pilliyse bu yaşadıklarınızın olması normal.
Hocam bende iPhone 12 var telefonu her zaman güncel mi tutmalıyım yoksa güncellememeli miyim?

h

Hocam bende iPhone 12 var telefonu her zaman güncel mi tutmalıyım yoksa güncellememeli miyim?
Apple her zaman güncel tutmayı öneriyor hocam.
Ben yıllardır süregelen alışkanlığımı söyleyeyim, kendi deneyimime göre bu şekilde daha stabil kullanım elde ediyorum.
Bir sonraki iOS sürümüne yakın mevcut iOS sürümünün son güncellemesine temiz kurulumla geçiyorum. Yani çok kritik bir güvenlik açığı güncellemesi olmadıkça yılda 1 güncelliyorum.
Örneğin şu an hâlâ iOS 14.8'deyim. Eylül'de iOS 16 çıkmadan önce atıyorum son sürüm olan iOS 15.8.4 yayınlanacak, ona temiz kurulumla geçeceğim.

Apple her zaman güncel tutmayı öneriyor hocam.
Ben yıllardır süregelen alışkanlığımı söyleyeyim, kendi deneyimime göre bu şekilde daha stabil kullanım elde ediyorum.
Bir sonraki iOS sürümüne yakın mevcut iOS sürümünün son güncellemesine temiz kurulumla geçiyorum. Yani çok kritik bir güvenlik açığı güncellemesi olmadıkça yılda 1 güncelliyorum.
Örneğin şu an hâlâ iOS 14.8'deyim. Eylül'de iOS 16 çıkmadan önce atıyorum son sürüm olan iOS 15.8.4 yayınlanacak, ona temiz kurulumla geçeceğim.
Yorumunuz için teşekkürler ben şarj süresi düşer diye korkuyorum telefon iPhone 12 ama bildiğiniz gibi apple düşürebilir istemsiz veya istemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,237
Üyeler
186,859
Son üye
Rheria
Geri