Eminertekin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,563
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kasada gözükmicek hocamTamam o zaman hocam. Kendi fanı güzel kırmızı ışığı falan çok güzelleştiriyor ürünü. Sorunsuzsa daha iyi.

kasada gözükmicek hocamTamam o zaman hocam. Kendi fanı güzel kırmızı ışığı falan çok güzelleştiriyor ürünü. Sorunsuzsa daha iyi.
Olsun hocam. Oradan gözükmese bile kasanın arkasından duvara kırmızı ışık verir yine.
O hoşuma gitmiyor ya diğer kasada yapıyor nası kapicam ya onuOlsun hocam. Oradan gözükmese bile kasanın arkasından duvara kırmızı ışık verir yine.
Kapatma imkanı yok ama eğer elimden gelir uğraşırım dersen fan üzerinde bulunan ledleri sökersin hocam.O hoşuma gitmiyor ya diğer kasada yapıyor nası kapicam ya onu
Bilmiyorum onu sormadım ama sıkıntı değil açılmamışsa uğraşmamKapatma imkanı yok ama eğer elimden gelir uğraşırım dersen fan üzerinde bulunan ledleri sökersin hocam.
Eğer PSU içi hiç açılmamışsa elleme kalsın bence.
Bence de hocam kalsın zamanla alışırsın ışığa rahatsız etmez.Bilmiyorum onu sormadım ama sıkıntı değil açılmamışsa uğraşmam
hocam sizce eski olması bir sıkıntı çıkarır mı şimdi dikattimi çektiBence de hocam kalsın zamanla alışırsın ışığa rahatsız etmez.
Ben 7 senedir kullanıyorum fan harici sorun yaşamadım hocam. Kaliteli ürün ondan emin olabilirsin. Ağırlığı bile farklı yani. Temiz kullanılmışsa sorun çıkarmaz büyük ihtimallehocam sizce eski olması bir sıkıntı çıkarır mı şimdi dikattimi çekti![]()