- Reaksiyon skoru
- 22
Gddra 5DDR3 mu GDDR5 mi?
800 liraya alınır o zamanGddra 5
Doğruda hocam internetten Alaçam bozuk çıkar diye korkuyorum bunu test edip alacam Furmark testinde derece kaçı geçmemeli bir de yüzde kaç damlarda olmalı yüke bindiğindeAlınmaz.
Bu bütçeye göre bin TL civarı 650ti,650ti boost,r7 265x,750ti vs kartları tercih et
Get ile al.Bu devirde Gt1030 nedir ? Her yerde Gt1030 satılıyor.Yeni bir özellik ekledilerde benim mi haberim yok.Doğruda hocam internetten Alaçam bozuk çıkar diye korkuyorum bunu test edip alacam Furmark testinde derece kaçı geçmemeli bir de yüzde kaç damlarda olmalı yüke bindiğinde
Attığın ilanların çoğu %50 daha pahali üstüne get ile daha da pahalıya gelecek. Ayrıca 650ti aşırı verimsiz ve 1030 a devasa farkta atmıyor. GT 1030 Fansiz bile sogutulabilirGet ile al.Bu devirde Gt1030 nedir ? Her yerde Gt1030 satılıyor.Yeni bir özellik ekledilerde benim mi haberim yok.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Pazarlık yap.
1030 gibi kart yok demedik. 800 liraya 1030 varken 1300 liraya verimsiz 650ti alınmaz dedim. 750ti alınabilir ama param güvende ile 2 1030 alınır 800 liradanTamam 1030 gibi kart yok.Ben yanlış söylüyorum.