İtopya'nın rezilliği

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Öyle saçmalık mı olur sizi çocuk görüp geri atmışlar 6.50 gittim diyorsun sırayı ne zaman yapmışlar saçmalık muhtemelen sırada ismi olanlar kendi arkadaşları

Oraya gidip ismini listeye yazdıranlarda suç. Banane kardeşim ben geldim sıradayım ve bekliyorum diyeceksin. 1-2 tane çakal kendi liste yapacak sen de hakkını yedirmeyeceksin
Dedik kanka karşı çıktık ama işe yaramadı

Dostum o zaman bu İtopyanın rezilliği değil ki. Sen liste var diye sonradan gelenleri önüne geçirirsen mağaza ne yapsın. Mağaza bilmez ki kim önce geldi kim liste yaptı
Kanka artık hiç bir şey demiyorum donuyorum burada belki bir umut diye bekliyorum

Millet kendi kafasına göre sıra yazdırmışlar normalde sistemi alabiliyordum 54 sıradayım ailesi arkadaşı gelen desek alıyordum kendi kafalarına göre liste yapmışlar. Gerçekten hayal kırıklığı bari +20 stok fln yapsalar 11 bin TL'ye yine alırım yazı yazarken elim titriyor soğuktan haksız şekilde alıpta hakkımıza girenler o pc'den size hayır gelmesin.

Bu saatten sonra pc fln asla almam. Boşuna soğukta donduk arka sıralarda olsak zoruma gitmez en azından:(
Kafasına göre sıra diye bir şey yok artık yorumlarınız uydurmayı da geçti kuyruktan sıra alınıyor açılan konu başlığına bak ne yapılsa suç

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,239
Üyeler
197,411
Son üye
WhiteS13
Geri