Amazon Japonya Ekran Kartini Nasil İade Ederi̇m

amazon japonya üzerinden msi rx 6600xt gaming x aldım ve iade etmek istiyorum nasıl iade edeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim ve şöyle bi sorun var dhl kargo istanbulda yurtiçi kargoya verdi ve yurtiçi kargo getirdi manisaya kartı iade işlemelrini başlattım ama ne yapacağım hakkında en ufak bir bilgim yok lütfen yardımcı olun
Neden iade edeceksiniz bi sorunu mu var?

Çok pahalıya almissin tr de zaten daha ucuza geliyor neden aldınız 😱
aldığım zman çok ucuza geliyodu fiyatlar daha yüksekti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden iade edeceksiniz bi sorunu mu var?
paraya ihtiyacım var ve driverlarını pek sevmedim onun dışında sorunsuz chipset olarak çok sevdim aşırı güçlü ama arada ufak tefek yayın yapıyorum mesela nvidianın daha avantajı var o konuda ve bukadar güçlü bir kartı aldım ve valorant oynamaktan başka bir şey yapmıyorum birazda para lazım oldu şuan o sebeple

aldığım zman çok ucuza geliyodu fiyatlar daha yüksekti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

paraya ihtiyacım var ve driverlarını pek sevmedim onun dışında sorunsuz chipset olarak çok sevdim aşırı güçlü ama arada ufak tefek yayın yapıyorum mesela nvidianın daha avantajı var o konuda ve bukadar güçlü bir kartı aldım ve valorant oynamaktan başka bir şey yapmıyorum birazda para lazım oldu şuan o sebeple
Anladım kusura bakmayın biraz özel hayatınız ile ilgili soru sordum

Güncelleme : baya bi araştırma yaptıktan sonra kartı gerekli bilgiler ile paketledim kutunun içinede birer yedeğini koydum garanti olsun diye iade işlemlerini başlatmıştım zaten dün yurtiçi kargo ile dhl kargoya yolladım dhl kargoyu aradım onlara ulaşınca amazon japonyaya yollacaklarını belirttiler ve araştırmalarım sonucu paramın tam olarak kartıma iade edileceğini öğrendim yaklaşık 10k TL tam olarak iade olucak yardımcı olmaya çalışan herkse teşekkürlerimi sunuyorum

Ben amazon jp kartlarının ilk bir ay içinde kutusu açılırsa ve kartta görülür sıkıntı yoksa iadede orijinal tutarın yarısını ödeniyor diye biliyorum. Siz 20 gün kullandığınız ve kronik sorunları hariç sorunu olmayan kartınıza tam iade yapacaklarına emin misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,823
Üyeler
187,576
Son üye
ceyhunkaraman
Geri