Ou-Sama
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,824
Amazon müşteri hizmetlerine ile görüş.başka bi yolu yokmu para ödemeden yollamanın
Amazon müşteri hizmetlerine ile görüş.başka bi yolu yokmu para ödemeden yollamanın
Ne kadara aldın ???9600 yaptım bakalım hayırlısıEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
msi modeli en kaliteli serin ve yüksek fpsyi veren modeli xfx pek iyi değil diyorlar bende o sebeple gidip pahalı modeli aldım
9600 +300 banka komisyonuna geldiNe kadara aldın ???
alıcak varsa pazarlık olurNe kadara aldın ???
Çok pahalıya almissin tr de zaten daha ucuza geliyor neden aldınız9600 +300 banka komisyonuna geldi
Neden iade edeceksiniz bi sorunu mu var?amazon japonya üzerinden msi rx 6600xt gaming x aldım ve iade etmek istiyorum nasıl iade edeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim ve şöyle bi sorun var dhl kargo istanbulda yurtiçi kargoya verdi ve yurtiçi kargo getirdi manisaya kartı iade işlemelrini başlattım ama ne yapacağım hakkında en ufak bir bilgim yok lütfen yardımcı olun
aldığım zman çok ucuza geliyodu fiyatlar daha yüksektiÇok pahalıya almissin tr de zaten daha ucuza geliyor neden aldınız![]()
paraya ihtiyacım var ve driverlarını pek sevmedim onun dışında sorunsuz chipset olarak çok sevdim aşırı güçlü ama arada ufak tefek yayın yapıyorum mesela nvidianın daha avantajı var o konuda ve bukadar güçlü bir kartı aldım ve valorant oynamaktan başka bir şey yapmıyorum birazda para lazım oldu şuan o sebepleNeden iade edeceksiniz bi sorunu mu var?
6600 XT her zaman 9/9500 arasına tr de bulunuyordu. Ben japonyadan 7700 TL ye aldım.aldığım zman çok ucuza geliyodu fiyatlar daha yüksekti
çok güzel paraya almışsınız6600 XT her zaman 9/9500 arasına tr de bulunuyordu. Ben japonyadan 7700 TL ye aldım.
Anladım kusura bakmayın biraz özel hayatınız ile ilgili soru sordumaldığım zman çok ucuza geliyodu fiyatlar daha yüksekti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
paraya ihtiyacım var ve driverlarını pek sevmedim onun dışında sorunsuz chipset olarak çok sevdim aşırı güçlü ama arada ufak tefek yayın yapıyorum mesela nvidianın daha avantajı var o konuda ve bukadar güçlü bir kartı aldım ve valorant oynamaktan başka bir şey yapmıyorum birazda para lazım oldu şuan o sebeple
sıkıntı yok önemli değilAnladım kusura bakmayın biraz özel hayatınız ile ilgili soru sordum
hocam neden bu fiyattan bide yurtdışı alışverişi yaptın ki9.6kya aldım zaten iade etsem amazon 9.6k verecek