İsmimle dalga geçiyorlar takma isim taktilar ne yapmam lazım

10. Sınıfım takma isim falan taktılar onlarla nasıl dalga geçerim adlari enes ile mehmet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide ege var

Arkadaşlarının tiplemelerini söyle öyle zorlarına gidecek lakaplar bulurum ki sana bulaşmaya utanırlar ki en sevdiğim yönlerimden biridir bir kişinin gururunu kırarak konuşurum sevmediğim insana

Benim bu gibi durumlara önerim. Onlar espri yapıyorsa sende kendi isminle dalga geç senin alınmadığını anlayınca yaptıklarından zevk almayıp yapmayı bırakacaklar.

10. Sınıfım takma isim falan taktılar onlarla nasıl dalga geçerim adlari enes ile mehmet

Bide ege var
Hocam sen sustukça daha fazla bokunu çıkartırlar ve zaten sen de onlara karşılık verirsen kavga çıkar büyük ihtimalle o yüzden her yol bir kapıya çıkıyor

Bide ege var
hocam çocuk musunuz 10. sınıfa gelmişsiniz hala birbirininzle dalga geçme yarışındasınız yazık kafanıza.

Bide ege var
Yani bence onları hiç takma bile desinler ama tabi hangi takma adı taktıklarına bağlı kufurlu yada taciz içeren bir şey se o zaman mudure falan git

Bide ege var
Çok takılma.
Amaçları seni kışkırtmak işte.
Sakin ol ve istifini bozma.
Gülsünler.
Cahile cahil güler anca.
Hatta bu sana mutluluk versin .
Bu kadar cahil değilsin işte.

hocam çocuk musunuz 10. sınıfa gelmişsiniz hala birbirininzle dalga geçme yarışındasınız yazık kafanıza.
Var hocam.
Ben de yaşamıştım 9 ve 10. sunuf bu olayların tavan zamanları.
ben 11.sınıfa geçtiğimde adam gibi ortam gördüm.

Bu nasıl 10.sınıf anlamadım.
Sende onlara söv en kötü bir iki tane karın boşluklarına yumruk at yada baldırlarına sert tekme baldırın etkisi uzun sürer bir daha yapmazlar.
aynen böyle

Çok takılma.
Amaçları seni kışkırtmak işte.
Sakin ol ve istifini bozma.
Gülsünler.
Cahile cahil güler anca.
Hatta bu sana mutluluk versin .
Bu kadar cahil değilsin işte.

Var hocam.
Ben de yaşamıştım 9 ve 10. sunuf bu olayların tavan zamanları.
ben 11.sınıfa geçtiğimde adam gibi ortam gördüm.
Dediğini yapıcam

Sende onlara söv en kötü bir iki tane karın boşluklarına yumruk at yada baldırlarına sert tekme baldırın etkisi uzun sürer bir daha yapmazlar.
Maryo dediğini yapıcam

Maryo dediğini yapıcam

1-2 uyar devam ederlerse vur ağızlarına.

Bide ege var
En etkili çözümü arkadaş edin.
Seni tek gördükleri için yapıyorlardır.
Eğer bir arkadaş grubun olursa yanında duran yapamazlar.
Ek olarak 10 kişi diyorsun. 15 kız 15 erkek olsanız neredeyse çoğu erkek seninle uğraşıyor.
Bu durumu önce sınıf hocana kimse duymadan ve aranızda kalmasını isteyerek zorbalığa uğradığını söyleyebilirsin.
Sınıfı değiştirebilirler.
Ben hiç zorba tayfadan olmadım lisede genellikle gözlemci taraftım.
Bir çocukla uğraşıyorlardı devamlı.
Çocuk devamlı rage geçiyordu ama hocaların gelip konuşması falan boşunaydı.
Okula falan gelmek istemiyordu.
Baktın hiç mutlu değilsin direk başka okula geç.
Ailene bu durumu açıklayıcı bir dille anlat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri