GTX 1650 SUPER 4000TL

2 fps kddkkdkd

Ne olamaz kanka sana yalan mı atıcam high ayarlarında oynuyorum sana fotoğraf mı atayım iyi bir anakartla neden olmaz mış ksrta günceleme geldi 3 kere saçmalıyorsunuz
sakin ol şampiyon youtube daki hiç bir testte high da 60fps alamıyor kimse hepsi medium da alıyor demekki senin anakart sana özel üretilmiş baya iyi fps veriyor.

Gerçekse 4 bine güzel fiyat.

2 fps kddkkdkd

Ne olamaz kanka sana yalan mı atıcam high ayarlarında oynuyorum sana fotoğraf mı atayım iyi bir anakartla neden olmaz mış ksrta günceleme geldi 3 kere saçmalıyorsunuz
Gta5 kodluda 85 100 fps arasında oynuyorum ultrada onlinede 70 80 oluyor
kaç fps olduğu oyundan oyuna değişir sana atığım fotolar ortalamyı gösteriyor ama yinede fark etmez 1650 Super önde.

2 fps kddkkdkd

Gta5 kodluda 85 100 fps arasında oynuyorum ultrada onlinede 70 80 oluyor
Anakart ne alaka bro 😄😄

Anakart ne alaka bro 😄😄
B450 tomahawkmax ta bu değeri alıyorum inanmayan baba yiğit varsa rdr yğksek ayalarda 50 60 larda oynadığımı ss atabilirim pc yi açıp gta 5 te ben very hight modlu da 70 altına düşeyim ekran kartını satarım 64 bit bu kart 550 anakart ile neler yapar kartı ilah etmiyorum ama bence kötü değil

B450 tomahawkmax ta bu değeri alıyorum inanmayan baba yiğit varsa rdr yğksek ayalarda 50 60 larda oynadığımı ss atabilirim pc yi açıp gta 5 te ben very hight modlu da 70 altına düşeyim ekran kartını satarım 64 bit bu kart 550 anakart ile neler yapar
1920x1080 ?

Kısmen Yanlış Bilgilendirme
B450 tomahawkmax ta bu değeri alıyorum inanmayan baba yiğit varsa rdr yğksek ayalarda 50 60 larda oynadığımı ss atabilirim pc yi açıp gta 5 te ben very hight modlu da 70 altına düşeyim ekran kartını satarım 64 bit bu kart 550 anakart ile neler yapar kartı ilah etmiyorum ama bence kötü değil
Anakart ve fps nin bir bağlantisi yok dostum. Nie israr ediyorsun hala

arkadaş alıyor işte ne diyorsun sen. pci4.0 da değil heralde 6.0 felan. Bu arada pci 3.0 4.0 dan bi habersin sen en iyisi biraz araştır.
Tamam kardeşiö sensin msi programı yanlış gösteriyor 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart ve fps nin bir bağlantisi yok dostum. Nie israr ediyorsun hala
Dayıcım mesajları iyi okudun mu ben anakart fps işe alakası var yazısımı yazdım yukarda birisi anakartımı sordu söyledim ben mi demişim kanka alakası var diye

Tamam kardeşiö sensin msi programı yanlış gösteriyor 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dayıcım mesajları iyi okudun mu ben anakart fps işe alakası var yazısımı yazdım yukarda birisi anakartımı sordu söyledim ben mi demişim kanka alakası var diye
İyi bir anakartla alırsın dedin bizde anakartla ne ilgisi var diyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri