GTX 1650 SUPER 4000TL

Tamam kardeşiö sensin msi programı yanlış gösteriyor 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dayıcım mesajları iyi okudun mu ben anakart fps işe alakası var yazısımı yazdım yukarda birisi anakartımı sordu söyledim ben mi demişim kanka alakası var diye

:ROFLMAO:

111.PNG

Tamam kardeşiö sensin msi programı yanlış gösteriyor 😀

Dayıcım mesajları iyi okudun mu ben anakart fps işe alakası var yazısımı yazdım yukarda birisi anakartımı sordu söyledim ben mi demişim kanka alakası var diye
Orta ayarlarda olmadiğina eminmisin?

İyi bir anakartla alırsın dedin bizde anakartla ne ilgisi var diyoruz
Kartla ilgisi var 6500Xt için ama pci 3.0 anakart vs 4.0 anakartta var, 400₺ pci3.0 lık anakartla 2000₺ lik pci3.0 arasında fark yok bu ekran kartı için ama 700₺ lik pci4.0 destekli anakart bu ekran kartı için 2000₺ lik pci3.0 anakarttan daha fazla fps(performans) almanı sağlar, ama aksini idda eden arkadaş iyi bir anakart diyip pci 3.0 anakartı örnek vermesi ayrı saçma orayı konuşmuyorum bile.

B450 tomahawkmax ta bu değeri alıyorum inanmayan baba yiğit varsa rdr yğksek ayalarda 50 60 larda oynadığımı ss atabilirim pc yi açıp gta 5 te ben very hight modlu da 70 altına düşeyim ekran kartını satarım 64 bit bu kart 550 anakart ile neler yapar kartı ilah etmiyorum ama bence kötü değil

bu videoda arkadaş RYZEN 5 5600G işlemciyle bile 40 fps geçemiyor sen nasıl 60 fps alıyorsun high ayarlarda hemde

pci 3.0 kullananlar için çok güzel fiyat 4.0 kullananlarda düşünebilir 4.0 da hemen hemen denkler 6500XT adam akıllı driver almadı belki ilerde 500 serisinde olduğu gibi driverler ile gücü artabilir ama 3.0 kullananlar için yine de 1650 super daha mantıklı.

bu videoda arkadaş RYZEN 5 5600G işlemciyle bile 40 fps geçemiyor sen nasıl 60 fps alıyorsun high ayarlarda hemde
Tartışmanızı ayrı bir konu açıp o konu altında yapın lütfen. Teşekkürler

Tamam kanka yalan atıyorum 😀 inanmayan varsa ss atarım diyorum bende

medium ayarda oynuyor kesin haberi yok
Aynn oyle benimde başima geldiydi valoda

At olum o zmn

Ama ayarlari mediuma aldigini da at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular