- Reaksiyon skoru
- 825
Sanmıyorum.3 farklı şehirde farklı müşteri temsilcileriyle nazik bir şekilde konuşmama rağmen hep sorun yaşıyorum.sorun sende oluyor müşteri hizmetleri gayet iyi
Sanmıyorum.3 farklı şehirde farklı müşteri temsilcileriyle nazik bir şekilde konuşmama rağmen hep sorun yaşıyorum.sorun sende oluyor müşteri hizmetleri gayet iyi
TT altyapısı üzerinden Türknet kullanıyorum, öneririm.turk telekom 75 dow 10 up için 170 TL istiyor ama turknet fiyatlarına baktım ve enuygun.comda böyle bir fiyat listesi gördüm türknet kullanan arkadaşlar cevaplayabilirmi?
önümüzdeki ay benim internet bitiyor
Yaklaşık 20 senelik Turktelekom müşterisiydik. Bize 50mbpsye 150tl demişlerdi. Türknete geçtim ama 100 ve aşağısı için diğer firmalar daha uygun.az önce aradım 6 yıldır kullamıyorum dedim 50 dow internete 150 TL istediler
turknete geçeceğim galiba geçiş süreci sizin için nasıl oldu
75 dow 170 lira istedi türk telekom 2 yıl zorunlu kalman gerekiyorYaklaşık 20 senelik Turktelekom müşterisiydik. Bize 50mbpsye 150tl demişlerdi. Türknete geçtim ama 100 ve aşağısı için diğer firmalar daha uygun.
Türktelekomdan kurtulun da kalanı önemsiz. Düşünürseniz GLW88SM15GLA75 dow 170 lira istedi türk telekom 2 yıl zorunlu kalman gerekiyor
turknet 75 dow 139 lira ve altyapı yükseldiğinde fark almıyorlar benim su anda 75 destekliyo
kaç dow alıyorsunuz ?
TürkNet kullanıyorum memnunum bir sorunum yok, ben de tam aksine türknet hakkında hep olumlu geri dönüşler görüyorum.turknete geçsem sıkıntı yaşarmıyım
daha önceden geçmeyi düşünmüştüm ama olumsuz yorum çoktu
yoo agresif değilimağa sen neden sürekli agresifsin :|
sen beni harley le karıştırdın galiba sinirli olan ve konuşan o çünküeminmisin![]()
turknet üyelik başlattım deneme amaçlıAdresinde desteklenenSuperonline altyapına bak, belki fiber olabilir.
Superonlineda Fiber değilse mantıklı olarak Türk Telekom VDSL seçeneğini seçmek zorundasin ve Netspeed öneririm.