apexte ekran kartı 75 derece nasıl?

LaketrooS

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
970
1050 ti ekran kartım var. bu aralar 75 derecelerde geziniyor sizce iyi mi?

Bana fazla geldi hocam nedense kaç fanli hocam kartınız

Şimdi dereceyi etkileyen bir çok unsur var. Bence normalin bi tık üstü. Kaç yıllık kart? En son ne zaman temizlendi?

aslında tam 75 değil hatta en fazla 72 olduğunu gördüm bide yüksek ayarlarda oynuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çift
Çift fanli olsa bile bu kadar olmaması lazım daha 3090 ti bile 70 derece

1050ti için çok sıkıntı olcak bir derece değil. Benim tek fanlı 1060 ekran kartına full yüklendiğim zaman 71-70 gibi geziyor. 75-80'in üzerine çıkmıyorsa sıkıntı olmaz.

Hocam 80 dereceye kadar yolunuz var bende Gigabayte rtx 2060 var. Uvden önce 80 dereceyi görüyordu uvden sonra azaldı değerler. İçinizde kaldıysa uv yapmayı deneyebilirsiniz.

Hocam 80 dereceye kadar yolunuz var bende Gigabayte rtx 2060 var. Uvden önce 80 dereceyi görüyordu uvden sonra azaldı değerler. İçinizde kaldıysa uv yapmayı deneyebilirsiniz.
uv nedir?

Normal hocam. Benimde 1650 Super var. O da 70 - 71 arasında dolanıyor. Yazın odam 35 dereceyken falan 78'leri görüyordu. Apex ekran kartına çok yüklenen bir oyun.

Hocam under volt dediğimiz olay ile ekran kartınızın sıcaklığını son derece stabil bulundurabilirsiniz. Kartın voltajını düşürüyorsun, eğer güzel bir under volt yaparsan performans bile artırır. İnternetten bakabilirsin daha detaylı bir şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,033
Üyeler
186,433
Son üye
faudn117
Geri