Neler Yeni

apexte ekran kartı 75 derece nasıl?

LaketrooS

80+ Silver
Normal hocam. Benimde 1650 Super var. O da 70 - 71 arasında dolanıyor. Yazın odam 35 dereceyken falan 78'leri görüyordu. Apex ekran kartına çok yüklenen bir oyun.
az önce oynadım stabil olarak 70-73 takılıyor 74 oludğunu bile görmedim. bu arada bu sıcaklıklarda sorun olur mu ekran kartı için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam under volt dediğimiz olay ile ekran kartınızın sıcaklığını son derece stabil bulundurabilirsiniz. Kartın voltajını düşürüyorsun, eğer güzel bir under volt yaparsan performans bile artırır. İnternetten bakabilirsin daha detaylı bir şekilde.
şuan gpu voltajı 0.7 olarak gözüküyor. geforce experience ile bakıyom performans yer paylaşımı diye bir şey bide apexte 1 oluyor bu değer

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
Hocam experience'den bakmıyorum ben şahsi oalrak ki uv yapan insanlar da ordan bakmıyor. MSI Afterburner indirmenizi ve değerlerinizi oradan bakmanızı tavsiye ederim.

LaketrooS

80+ Silver
Hocam experience'den bakmıyorum ben şahsi oalrak ki uv yapan insanlar da ordan bakmıyor. MSI Afterburner indirmenizi ve değerlerinizi oradan bakmanızı tavsiye ederim.
hocam bence boşverin ya. zaten değerler normalmiş.

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
az önce oynadım stabil olarak 70-73 takılıyor 74 oludğunu bile görmedim. bu arada bu sıcaklıklarda sorun olur mu ekran kartı için
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan gpu voltajı 0.7 olarak gözüküyor. geforce experience ile bakıyom performans yer paylaşımı diye bir şey bide apexte 1 oluyor bu değer
70-73 derecede bişey olmaz rahat ol. İyi oyunlar hocam :kedi:

LaketrooS

80+ Silver

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende Rx570 var. 7saat oynadım 75dereceydi.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji

LaketrooS

80+ Silver

babapro21

80+ Bronze
Hocam core çekirdeği 70-75 dereceyse sıkıntı o o haldeyse hotspot (çekirdeğin en sıcak noktasını düşünemiyorum bile)
Hemen UV yapın.
Miningde bile 55-60 derecenin üstü zararlı diyolar sizinki ohooo o zmn oyunun verdiği zarar mining veremez bi de sizde oyunlarda ani dalgalanmalar oluyor watt artıp indiği için sıcaklık da inip çıkıyor.
Hocam ya monitörün kac hz ise ona sabitke Fps i ki hem isinmasin ya da,
Uv yap MSI afterburner dan.

LaketrooS

80+ Silver
Hocam core çekirdeği 70-75 dereceyse sıkıntı o o haldeyse hotspot (çekirdeğin en sıcak noktasını düşünemiyorum bile)
Hemen UV yapın.
Miningde bile 55-60 derecenin üstü zararlı diyolar sizinki ohooo o zmn oyunun verdiği zarar mining veremez bi de sizde oyunlarda ani dalgalanmalar oluyor watt artıp indiği için sıcaklık da inip çıkıyor.
Hocam ya monitörün kac hz ise ona sabitke Fps i ki hem isinmasin ya da,
Uv yap MSI afterburner dan.
Hocam sizce yüksek ayarlarda 75 derece normal değil mi? Bilgisayar okuyan bir akrabam var üniversitede ona sordum sorun yok dedi.

babapro21

80+ Bronze
Yanlış Bilgilendirme
Hocam sizce yüksek ayarlarda 75 derece normal değil mi? Bilgisayar okuyan bir akrabam var üniversitede ona sordum sorun yok dedi.
Hocamız yanlış biliyor öyle bişi yok.
Zarar veriyor uzun oynamanda.
Ama sen bilirsin mal senin...

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Hiç bir sıkıntı olmaz 85'e kadar. 85 üstü sıkıntılı. Hiç bir şey yapmanıza gerek yok. Boşuna endişelenmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,341
Üyeler
165,344
Son üye
lazziya_1
Top Bottom