Bursa Beşevler'de İSS önerisi

playersk

80+
Reaksiyon skoru
83
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir eve taşınacağım. Bursa'da ikamet eden arkadaşlar hangi İSS hizmetini önerirsiniz?

Uydunet
Milenicom
Comnet
Türknet
vs vs.

Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Gigafiber altyapınız var ise, Türknet çok iyi olur.

Gigafiber sanırım sadece İstanbul, İzmir ve Ankara'da mevcut

Arkadaşlar merhaba. Yeni bir eve taşınacağım. Bursa'da ikamet eden arkadaşlar hangi İSS hizmetini önerirsiniz?

Uydunet
Milenicom
Comnet
Türknet
vs vs.

Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Deyimlerimi paylaştığım konum bu dilerseniz bı göz gezdirin

Superonline fiber altyapısı var ise Millenicom üzerinden SOL altyapısını kullanarak taahhütsüz şekilde faydalanabilirsiniz.

Superonline fiber altyapısı var ise Millenicom üzerinden SOL altyapısını kullanarak taahhütsüz şekilde faydalanabilirsiniz.
evet Superonline fiber altyapısı mevcut. Comnet nasıl peki? Yani istanbula bağlanıp interneti verdiklerini söylüyorlardı yanlış hatırlamıyorsam

evet Superonline fiber altyapısı mevcut. Comnet nasıl peki? Yani istanbula bağlanıp interneti verdiklerini söylüyorlardı yanlış hatırlamıyorsam
Superonline altyapısı varsa sakın kaçırmayın bu arada Vodafone Evde Fiber İnternet Turkcell altyapısı kullanıyor altyapınız 200mbps olabilir kontrol edin

Superonline altyapısı varsa sakın kaçırmayın bu arada Vodafone Evde Fiber İnternet Turkcell altyapısı kullanıyor altyapınız 200mbps olabilir kontrol edin
vodafoneda 100 veriyor. Turknet gigafiber verseydi turknet alırdım

TürkNet kullanıyorum tavsiye ederim, memnunum.

Bursa FSM deyim (BKM nin orada)

Vodafone Business kullanıyorum memnunum.
Kuzenim Yunuseli tarafında Kablonet kullanıyır oda memnun.

Kablonet altyapı varsa öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,720
Üyeler
191,151
Son üye
peynirlicips1288
Geri