MSI Dragon Center & MSI Center arasındaki fark nedir

Reaksiyon skoru
1
Merhabalar, MSI MAG B560M Bazooka anakart kullanmaktayım ve msi center ile msi dragon center arasındaki fark nedir? Forumda açılan eski konulara baktığımda dragon centerde bug yaşadığını söyleyenler olmuş. Bilgisyarımda msi center mevcut ve rgbleri kontrol edebiliyorum. Aynı zamanda fanları da kontrol etmek istiyorum. Ek olarak msi center ve msi dragon center arasında hangisi sisteminize uygunsa onu kullanın yazanlar olmuş. Böyle bişey mevcutsa uygunluğunu nasıl anlayabilirim?

MSI Center'da işine yarayan uygulamayı kurup işine yaramayanı kurmayabiliyorsun. Dragon Center'da her şeyi indiriyor. Ayrıca Dragon Center'da bug yaşayanlar daha çok olup MSI Center'da daha az oluyor bu durum. Bir de MSI Center'da 1-2 tane daha ilave RGB efekti var diye hatırlıyorum Mystic Light'ta.

MSI Center'da işine yarayan uygulamayı kurup işine yaramayanı kurmayabiliyorsun. Dragon Center'da her şeyi indiriyor. Ayrıca Dragon Center'da bug yaşayanlar daha çok olup MSI Center'da daha az oluyor bu durum. Bir de MSI Center'da 1-2 tane daha ilave RGB efekti var diye hatırlıyorum Mystic Light'ta.
Bu açıdan bakınca msi center daha avantajlı gibi sanki

Hocam kasada 6x140mm fan var. Kasa fanlarını kontrol etmek için ya da belli bi sıcaklıktan sonra ekran kartı fanının çalışmasını ayarlamak için msi center kullanılabilir değil mi?
kasa fanlarını ben olsam biostan kontrol ederdim. çünkü bios ile msi center bazen karışıyor kasa fanlarında

ekran kartını kafana göre kontrol edebilirsin

A-Pro serisi anakartlarada bu Msi Center indirilebiliyor mu?

Ekler

• forum.PNG
    forum.PNG
    57.7 KB · Hit: 328
Bir başka forumda a-pro serisi anakartları karşılaştırırken mevcut olduğu belirtilmiş
Command Center kullanıyorum, acaba bu tarz bir uygulamaya geçmeye gerek var mıdır diye düşündüm de.

kasa fanlarını ben olsam biostan kontrol ederdim. çünkü bios ile msi center bazen karışıyor kasa fanlarında

ekran kartını kafana göre kontrol edebilirsin
hocam 2 yazılımıda aynı anda kurabiliyor muyum?

Command center güzel uygulama fakat ayarlarımızı nasıl kaydediyoruz bilmiyorum.
Bende basit ve kullanışlı arayüzünden dolayı kullanıyorum açıkçası.
Kaydetme olanağı var uygulama içerisinde, her türlü sıvı soğutucu pompa ayarıda dahil, kasa fanı RPM ayarlamalarını vs. yapabiliyorsunuz.

Msi Center, Msi`in bir çok yazılımını içinde bulunduran bir program Dragon Center bu programlardan biri. Dragon Center güzel program birçok kolaylık sağlıyor ama bug lı bir program. Benim bilgisayarda buga girdi ve hem arkada otomatik çalışıyor hem de programı açamıyorum bu yüzden sistemimde az da olsa gereksiz yük bindiriyor. Şuan Msi Center kullanıyorum daha bi sorununu görmedim ama Dragon Center arayüzü basit ve güzeldi.

Geri