Sakalın daha çok çıkması için ne gerek ?

Yok mu başka önerisi olan ?
Jileti vurujin bir haftada Giga Chad'e dönüşeceksin bu kadar basit.
Ancak ben kesinlikle böyle bir şey yapmanı önermem. Sakal, bıyık ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi.

Jileti vurujin bir haftada Giga Chad'e dönüşeceksin bu kadar basit.
Ancak ben kesinlikle böyle bir şey yapmanı önermem. Sakal, bıyık ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi.
Bu böyle giderse 40 yaşımda falan çıkar 😂

Sakalın daha çok gür ve sık çıkması için ne yapmak gerekir ?
Sarımsak biraz işe yarıyor.Sarımsağı iyice ez suyu çıkana kadar.Sonra suyuyla beraber suratına sür.Biraz sakalın falan varsa kes.Yüzüne yavaşça masaj yaparak sür.Biraz yanma olabilir o yüzden yapmak sana kalmış.Ayrıca kullanmadım ama sakal serumu diye bir şey varmış youtubede araştırıp onuda deneyebilirsin.

Jiletle tıraş olduktan sonra tıraş olunan bölgeye sarımsak sür ve beş dakika bekledikten sonra yüzünü yıka. Bunu haftada iki defa yap. Yakın gelecekte sakallarında bariz bir artış göreceksin.

Yüzünü beyaz banyo sabunuyla köpürterek yıka. Yalnızca haftada iki defa bu sabunla yıka. Aksi taktirde yüzün çok kuruyacak.

Banko bilgi veriyorum toplanın. Roller alıyorsunuz illaki gormussunuzdur silindire bağlı minnak iğneler. Roller ile yüze masaj yapiyorsunuz bir nevi , böylece hücrelere minnak hasarlar veriyorsunuz ve cilt kendini iyilestirmek için kan akışını artırıyor hasarlı yerlerdeki. Üstüne rollerdan sonra bir de masaj yağı vb yüzdeki kan akışını artiracak bir şey sürerseniz mis olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine de sorumluluk kabul etmem :D

sakal serumu

Banko bilgi veriyorum toplanın. Roller alıyorsunuz illaki gormussunuzdur silindire bağlı minnak iğneler. Roller ile yüze masaj yapiyorsunuz bir nevi , böylece hücrelere minnak hasarlar veriyorsunuz ve cilt kendini iyilestirmek için kan akışını artırıyor hasarlı yerlerdeki. Üstüne rollerdan sonra bir de masaj yağı vb yüzdeki kan akışını artiracak bir şey sürerseniz mis olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine de sorumluluk kabul etmem :D
O uygulamayı youtube'de bir kişi kullamıştı saç kıran hastalığı için işe yaramıştı.

Geri