Hangi Pes Daha Iyi ?

SucukluYumurta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
475
arkadaşlar hangi serisi daha iyi kontrol olarak eski seri istemiyorum 2016 aşağısı olmasın veya fifa daha mı iyi pek bir bilgim yok bu konuda deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

en iyi diye bir şey yok herkeze göre değişir mesala bana göre bütün serilerini oynamış olarak 2019.
bence dedim knk zaten o yüzden knk ben sadece 2018 oynamıştım o yüzden dedim JFSDFH kuzenimin ps3 ün de

geçenlerde gamepad aldım fifa 22 ve efootbal 2022 oynuyorum :D

pes13 AMA eski istemiyormuşsun o yüzden 19

arkadaşlar hangi serisi daha iyi kontrol olarak eski seri istemiyorum 2016 aşağısı olmasın veya fifa daha mı iyi pek bir bilgim yok bu konuda deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Winning Eleven zamanından beri Pes oynayan biri olarak söylüyorum.
Pes 2013'den sonra benim için bitti ve 1 yıl aradan sonra Fifa 14 ile fifa deneyimime başladım.
Fifa'ya başlarken çok zorlandım fakat alıştıktan sonra bence fifa rakipsiz.
Fifa bana göre 18 ile birlikte gelişmeye ve şuanda daha da üstüne az da olsa kata kata ilerliyor.
Fifa pas,beceri ve en önemlisi sabır isteyen bir oyun.
Fakat pes ise 5 kere pas tuşuna bastığın da kaleci ile karşı karşıya kalıyorsun.
Son örneklemelerimden yola çıkarak kararını verebilirsin ;)

Herkes pes2013 seviyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fifa daha iyi

Pes 2019 veya 2021 iyi fakat ben fifacıyım pes 2017 ve fifa 2017 serilerini oynamış biri olarak söylüyorum o zamandan sonra fifacı oldum fifa serisiyle devam ettim.

ben 17 oynayıp beğenmiştim ki aralarında pek fark yok bence.
en kötü güncel yamaları hala var takım logosudur güncel kadrosudur yeniler yine oynarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,488
Üyeler
186,897
Son üye
solema
Geri