TYT AYT netleriniz nasıl?

Instagram kullanıyorsan beni ekleyebilirsin. _furkan.krgl_
İlerlememizi beraber kaydederiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OBP 76 ve OBP 96 arasında sadece 2-3 AYT neti var. Daha fazla net çıkarmam lazım.
İşte 2-3net yüksek sıralamada fena farkettiriyo.Yüksek yapman lazım

İnstagramı 3 ay önce dondurdum açtığımda eklerim.Son 1 hafta açarım heralde :)
Çalışma programınız nedir? Kafaya göre mi yoksa haftalık plan mı? Ben haftalık plan yapıyorum.

Çalışma programınız nedir? Kafaya göre mi yoksa haftalık plan mı? Ben haftalık plan yapıyorum.
Ben günlük yapıyorum.Mesela pazartesi akşamı eksiklerime göre programı hazırlayıp salı günü uyuyorum ve böyle devam ediyor.

Günlük ortalama 9 saat çalışıyorum

Ben günlük yapıyorum.Mesela pazartesi akşamı eksiklerime göre programı hazırlayıp salı günü uyuyorum ve böyle devam ediyor.
Ben size hazırladığım programın kısa bir bölümünü atayım.
IMG_20220412_190323.jpg

Bu şekilde müsvedde bir kağıda eksiklerimle ilgili program hazırlıyorum. Müsvedde olarak tuvalet kağıdı biçilmiş kaftan. :D
Not: Yazım normalde güzeldir.

Son düzenleme:
Ben size hazırladığım programın kısa bir bölümünü atayım.
Alıntıyı görüntüle

Bu şekilde müsvedde bir kağıda eksiklerimle ilgili program hazırlıyorum. Müsvedde olarak tuvalet kağıdı biçilmiş kaftan. :D
Not: Yazım normalde güzeldir.
Hocam Konu çalışmak çok zor yani çok sıkıcı ya allah kolaylık versin.Onun dışında kötü gözükmüyor

Hocam Konu çalışmak çok zor yani çok sıkıcı ya allah kolaylık versin.Onun dışında kötü gözükmüyor
Konu çalışmaktan kastım eksikleri gidermek. Haricinde sadece soru çözüyorum.

Şöyle net çıkarsam yemin ediyorum sevinçten ne yapacağımı bilemem.

Ekran Görüntüsü (23).png

Matematik netleri her denemede farklılık gösterir.
Ne kadar çok soru görürsen o kadar iyi net çıkarırsın.
2 ayda 0'dan AYT Matematik bitirilebilir.
Mezun musun? Derslerin nasıl? Genel net değerlerin nedir? Yadırgamak için sormuyorum, merak ettiğim için soruyorum.

Genel olarak matematikte sıkıntım var. Aslında sevdiğim bir ders. Soru çözdükçe çözesi geliyor insanın. Ama lisede eğitim veren hocalar iyi olmayınca en sevdiğin derslerden de soğuyabiliyorsun. Sanırım 2 ayda sıfırdan AYT matematik bitirmem gerekecek. Hedeflediğim netlerin yarısını elde edebiliyorum neredeyse. Ben de 2003'lüyüm bu arada. Gittiğim lise 5 seneydi.

Geri