fiber olup olmadığına nereden bakılıyorEvet dediği hızı aşağı yukarı alırsın ama kanser olursun. Fiber yoksa bulunduğun yerde sürekli yüksek hız alımından dolayı 1 in altına düşer downloadın ara ara net kesilir. Problem yaşarsın yani sürekli.
TT, Türk Telekom'un kısaltması zaten, başlıkta bir gariplik yok m
yanlış yazmışımTT, Türk Telekom'un kısaltması zaten, başlıkta bir gariplik yok mu?
önereceğin başka firma var mıEvet dediği hızı aşağı yukarı alırsın ama kanser olursun. Fiber yoksa bulunduğun yerde sürekli yüksek hız alımından dolayı 1 in altına düşer downloadın ara ara net kesilir. Problem yaşarsın yani sürekli
internet kesintisi oluryor mu, dedikleri hızı veriyorlar mıBen tt altyapısı üzerinden Türknet kullanıyorum, öneririm.
Bana 110 veriyorlar.internet kesintisi oluryor mu, dedikleri hızı veriyorlar mı
Dostum o modemden modeme ve altyapıdan altyapıya değişen bir şey. Aynısını yaşadım. Sorun modemdeydi. Modemi değiştirdikten sonra güzelce kullandım.Evet dediği hızı aşağı yukarı alırsın ama kanser olursun. Fiber yoksa bulunduğun yerde sürekli yüksek hız alımından dolayı 1 in altına düşer downloadın ara ara net kesilir. Problem yaşarsın yani sürekli.
Türknet ile iletişim kurmaya çalıştığımda muhattap bulan bir benim sanırım. Kayıt oluşturduğumda en kısa sürede iletişim kuruyorlar. Çok ciddi bir konu olursa arayarak iletişim kurduklarını gözlemledim şimdiye kadar. Gigafiber altyapı olduğu içindir belki de bilemiyorum.Millenicoma geçmeni tavsiye ederim en azından aradığında muhattabın oluyor.