Türk Telekom'dan Türknet'e geçiş

Ali42_

80+
Reaksiyon skoru
13
merhaba türknete geçmeyi düşünüyorum türknet altpayı sorguladığımda 83 mbps çıkıyor dediği gibi hız veriyor mu biigisi olan var mı

vaad ettikleri hızı veriyorlar ama daha uygun fiyatlı sağlayacılar olabilir eğer geçmek isterseniz türknet kodumu verebilirim 1 ay ücretsiz kullanırsınız

Evet dediği hızı aşağı yukarı alırsın ama kanser olursun. Fiber yoksa bulunduğun yerde sürekli yüksek hız alımından dolayı 1 in altına düşer downloadın ara ara net kesilir. Problem yaşarsın yani sürekli.

TT, Türk Telekom'un kısaltması zaten, başlıkta bir gariplik yok mu?

Evet dediği hızı aşağı yukarı alırsın ama kanser olursun. Fiber yoksa bulunduğun yerde sürekli yüksek hız alımından dolayı 1 in altına düşer downloadın ara ara net kesilir. Problem yaşarsın yani sürekli.
fiber olup olmadığına nereden bakılıyor
Post automatically merged:

TT, Türk Telekom'un kısaltması zaten, başlıkta bir gariplik yok m
TT, Türk Telekom'un kısaltması zaten, başlıkta bir gariplik yok mu?
yanlış yazmışım
Post automatically merged:

Evet dediği hızı aşağı yukarı alırsın ama kanser olursun. Fiber yoksa bulunduğun yerde sürekli yüksek hız alımından dolayı 1 in altına düşer downloadın ara ara net kesilir. Problem yaşarsın yani sürekli
önereceğin başka firma var mı

Aga altyapı kabloların bakımsız ve eskiyse söyledikleri hızı veremiyorlar. Ben 75mbps alabiliyorum diye gözüküyor fakat altyapının kötü olması sebebiyle 75mbps verildiği an kopmalar yaşıyorum bu yüzden stabil olabilecek bir indirme hızında kullanıyorum(50mbps). Geçmeden önce bunların hepsini sor soruştur.

Ben tt altyapısı üzerinden Türknet kullanıyorum, öneririm.

Millenicoma geçmeni tavsiye ederim en azından aradığında muhattabın oluyor.

Dostum o modemden modeme ve altyapıdan altyapıya değişen bir şey. Aynısını yaşadım. Sorun modemdeydi. Modemi değiştirdikten sonra güzelce kullandım.

TT'de sorun yaşiyorsan diğerlerinde daha fazla yaşarsin, zaten artik fiyatlar da ayni.

Millenicoma geçmeni tavsiye ederim en azından aradığında muhattabın oluyor.
Türknet ile iletişim kurmaya çalıştığımda muhattap bulan bir benim sanırım. Kayıt oluşturduğumda en kısa sürede iletişim kuruyorlar. Çok ciddi bir konu olursa arayarak iletişim kurduklarını gözlemledim şimdiye kadar. Gigafiber altyapı olduğu içindir belki de bilemiyorum.

Geri