e-kitap yazsam satın alır mısınız?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dedim ya, Suç ve Ceza gibi klasikler Amazon'da 5 TL diye. Gider klasikleri alır okurum onu alacağıma. Neyin boşunu yaptın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır, Amazon'dan klasik kitaplar alabilirim.

Gene anlatamadım sanırım. 5 TL'ye Amazon'dan kitap alırım diyorum. Gidip cips alırım demiyorum.
birader bugüne kadar 5 TL ydi de okumadın, şimdi bu adam 5 TL'e kitap yazacağım okur musunuz diyince mi okuyasın geldi ? Ayriyeten önüne gelen herkesle bu ağız biçimiyle konuşma

e-kitap yazmayı düşünüyorum. Google Play kitaplarda satışa sunmayı düşünüyorum.
5 maksimum 10 TL yapsam fiyatı satın alır mısınız?
Kitap kategorisi fantastik.

Bedava yayınlama özelliği varmış okey. Sorun yok.
Bence alınabilir ama normal kitap tercih ederdim

BRUHH o zaman canım kardeşim benim sadece suç ve ceza oku sen .
Sadece suç ve ceza'dan bahsetmiyorum. Bir sürü klasik 3-5 TL'ye düşüyor Amazon'da.

birader bugüne kadar 5 TL ydi de okumadın, şimdi bu adam 5 TL'e kitap yazacağım okur musunuz diyince mi okuyasın geldi ? Ayriyeten önüne gelen herkesle bu ağız biçimiyle konuşma
Okumadığımı ne biliyorsun? Sadece Suç ve Ceza'dan bahsetmiyorum. Bir sürü klasik 3-5 TL'ye satılıyor Amazon'da.
Okuduğunuzu anlayabilme kapasitenize hayran kaldım.

Sadece suç ve ceza'dan bahsetmiyorum. Cahil şükela seni. Bana laf diyene bak.

Okumadığımı ne biliyorsun? Sadece Suç ve Ceza'dan bahsetmiyorum. Bir sürü klasik 3-5 TL'ye satılıyor Amazon'da.
sadece suç ve ceza değilse niye sabahtan beri okuduğun kitabı yazıyorsun olum ODKOQKDOQQ twitterda instagramda sık sık adını duyup D&R de gördüğüm tek kitabın ismi aklıma gelmiştir ✨

Sadece suç ve ceza'dan bahsetmiyorum. Bir sürü klasik 3-5 TL'ye düşüyor Amazon'da.

adam yeni kitap yazmaya başlamış gidipde direk bir dünya klasiği ile karşılaştırılıcaksa yeni insanlar vay halimize.

bu yaşa gelmişsin küçüklerine saygıyı öğrenemişsin.

sadece suç ve ceza değilse niye sabahtan beri okuduğun kitabı yazıyorsun olum ODKOQKDOQQ twitterda instagramda sık sık adını duyup D&R de gördüğüm tek kitabın ismi aklıma gelmiştir ✨
Örnek verdim sadece. Üç Silahşor kitabını aldım en son bu fiyata. Sana da öneririm, belki okuduğunu anlama kabiliyetin artar.
Pek zannetmiyorum ama.

adam yeni kitap yazmaya başlamış gidipde direk bir dünya klasiği ile karşılaştırılıcaksa yeni insanlar vay halimize.

Tamam evet.

hocam yeter ama.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,669
Üyeler
185,784
Son üye
HBEC