Bu durumlarda keşke mağazadan bilgi alabilsek veya stok durumu paylaşılsa çok güzel olur.Mağazada varsa alırsın.
Bu durumlarda keşke mağazadan bilgi alabilsek veya stok durumu paylaşılsa çok güzel olur.Mağazada varsa alırsın.
sitede stok var diyor da kampanya mağazada nasıl geçerli anlamadım.Bu durumlarda keşke mağazadan bilgi alabilsek veya stok durumu paylaşılsa çok güzel olur.
Mağaza için ayrı stok yapıyorlar,sadece mağazaya gidip alabiliyorsun.sitede stok var diyor da kampanya mağazada nasıl geçerli anlamadım.
@Perfectshot06 hocam sitede kampanya bitmiş gözüküyor mağazada nasıl devam edebilir ki
Evet hocam?yani mağazada bu fiyattan almam mümkün değil mi ?
yok anlamaya çalışıyorum sadeceEvet hocam?
Herkes Ayın ürünlerini kapış kapış almak istiyor siz niye olaylara bu kadar uzaksınız onu anlamadım
Stok kaldıysa tabii ki alabilirsiniz.
Mağazaya ayrı stok, web'e ayrı stok yapılıyor. Gidip alabilirsin.sitede stok var diyor da kampanya mağazada nasıl geçerli anlamadım.
@Perfectshot06 hocam sitede kampanya bitmiş gözüküyor mağazada nasıl devam edebilir ki
Yarın açık mı ki ?yok anlamaya çalışıyorum sadece
bugün saat geçti yarın erkenden gidip bakarım o zaman
Yarına stok kalmayabilir hocam.yok anlamaya çalışıyorum sadece
bugün saat geçti yarın erkenden gidip bakarım o zaman
Yani sabah erkenden gidip bakmak hocam.Bu durumlarda keşke mağazadan bilgi alabilsek veya stok durumu paylaşılsa çok güzel olur.