Aslında alexa tam da bunun için biçilmiş kaftan...Yaz yaz bitmez. Forumun karakter desteği yetmez.
Dinlerim. Daha doğrusu okurum.Yaz yaz bitmez. Forumun karakter desteği yetmez.
Nerden biliyon benim terapime hiç katılmadın ki?Aslında alexa tam da bunun için biçilmiş kaftan...
Bilmem psikoloji konusunda bilgili birisin, konuşmana da az çok yansımıştır diye düşünüyorum.Dinlerim. Daha doğrusu okurum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nerden biliyon benim terapime hiç katılmadın ki?Bugüne kadar katılanlardan memnun olmayan yoktu gerçi.
Eh yani yansıdı. Ama tabi ki bir psikolog kadar iyi olduğumu söylemiyorum söylemem de. Kişiyi sadece yapabildiğim kadar farkındalık alanına getirebilirim belki. Sağ ol iltifat için ama. Bu arada senin psikolojiye merakın olmadı mı? Ben yazılım mühendisi olmak istiyordum fikrimi değiştirdim. Pskiyatri olmaya karar verecek kadar merak saldım.Bilmem psikoloji konusunda bilgili birisin, konuşmana da az çok yansımıştır diye düşünüyorum.
Evet forumda konularını severek okuyorum, ama şuan hiç anlatma isteğim yok. Teşekkür ederim belki başka zaman.Dinlerim. Daha doğrusu okurum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nerden biliyon benim terapime hiç katılmadın ki?Bugüne kadar katılanlardan memnun olmayan yoktu gerçi.
Elbet psikolojiye merakım oldu, hasta olduktan sonra daha da arttı. Ama sanki insanların mikro/makro ifadelerini incelemek daha hoşuma gidiyor. Gerçi bununla alakalı bir meslek var mı bilmiyorum...Eh yani yansıdı. Ama tabi ki bir psikolog kadar iyi olduğumu söylemiyorum söylemem de. Kişiyi sadece yapabildiğim kadar farkındalık alanına getirebilirim belki. Sağ ol iltifat için ama. Bu arada senin psikolojiye merakın olmadı mı? Ben yazılım mühendisi olmak istiyordum fikrimi değiştirdim. Pskiyatri olmaya karar verecek kadar merak saldım.
Oğuz Benlioğlu'nun kitabını aldım da uzun süre okumayacağım gibi. Çünkü daha elimde Bilişsel Darvanıçı Terapi Temel İlkeler ve Uygulama, PANİK ATAKTA, Fark et Hisset Düşün Yaşa var. Oyy çok uzun.Gerçi bununla alakalı bir meslek var mı bilmiyorum...
Aslında oğuz benlioğlu'nun kitabı öyle oturup bitirmelik değil, misal ilk 40 sayfasını okudun ya üzerinde çalışman lazım. Aslında tam da aralarda okunacak türden bir kitap.Oğuz Benlioğlu'nun kitabını aldım da uzun süre okumayacağım gibi. Çünkü daha elimde Bilişsel Darvanıçı Terapi Temel İlkeler ve Uygulama, PANİK ATAKTA, Fark et Hisset Düşün Yaşa var. Oyy çok uzun.
Güzel kitap mı? Alayım ben de.Aslında oğuz benlioğlu'nun kitabı öyle oturup bitirmelik değil, misal ilk 40 sayfasını okudun ya üzerinde çalışman lazım. Aslında tam da aralarda okunacak türden bir kitap.