Benle sohbet isteyebilecek olan var mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,571
Depresif hissedip de sohbet edip iç dökmek isteyeniniz var mı? Dinlerim.

Dinlerim. Daha doğrusu okurum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nerden biliyon benim terapime hiç katılmadın ki? :D Bugüne kadar katılanlardan memnun olmayan yoktu gerçi.
Bilmem psikoloji konusunda bilgili birisin, konuşmana da az çok yansımıştır diye düşünüyorum.

Bilmem psikoloji konusunda bilgili birisin, konuşmana da az çok yansımıştır diye düşünüyorum.
Eh yani yansıdı. Ama tabi ki bir psikolog kadar iyi olduğumu söylemiyorum söylemem de. Kişiyi sadece yapabildiğim kadar farkındalık alanına getirebilirim belki. Sağ ol iltifat için ama. Bu arada senin psikolojiye merakın olmadı mı? Ben yazılım mühendisi olmak istiyordum fikrimi değiştirdim. Pskiyatri olmaya karar verecek kadar merak saldım.

Dinlerim. Daha doğrusu okurum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nerden biliyon benim terapime hiç katılmadın ki? :D Bugüne kadar katılanlardan memnun olmayan yoktu gerçi.
Evet forumda konularını severek okuyorum, ama şuan hiç anlatma isteğim yok. Teşekkür ederim belki başka zaman. 🙂

Dostum vaktim olsa saatlerce konuşurum da kendime bile vakit ayıramıyorum ki ben. Birkaç ay sonrasında görüşmek dileğiyle.

Eh yani yansıdı. Ama tabi ki bir psikolog kadar iyi olduğumu söylemiyorum söylemem de. Kişiyi sadece yapabildiğim kadar farkındalık alanına getirebilirim belki. Sağ ol iltifat için ama. Bu arada senin psikolojiye merakın olmadı mı? Ben yazılım mühendisi olmak istiyordum fikrimi değiştirdim. Pskiyatri olmaya karar verecek kadar merak saldım.
Elbet psikolojiye merakım oldu, hasta olduktan sonra daha da arttı. Ama sanki insanların mikro/makro ifadelerini incelemek daha hoşuma gidiyor. Gerçi bununla alakalı bir meslek var mı bilmiyorum...

Gerçi bununla alakalı bir meslek var mı bilmiyorum...
Oğuz Benlioğlu'nun kitabını aldım da uzun süre okumayacağım gibi. Çünkü daha elimde Bilişsel Darvanıçı Terapi Temel İlkeler ve Uygulama, PANİK ATAKTA, Fark et Hisset Düşün Yaşa var. Oyy çok uzun.

Oğuz Benlioğlu'nun kitabını aldım da uzun süre okumayacağım gibi. Çünkü daha elimde Bilişsel Darvanıçı Terapi Temel İlkeler ve Uygulama, PANİK ATAKTA, Fark et Hisset Düşün Yaşa var. Oyy çok uzun.
Aslında oğuz benlioğlu'nun kitabı öyle oturup bitirmelik değil, misal ilk 40 sayfasını okudun ya üzerinde çalışman lazım. Aslında tam da aralarda okunacak türden bir kitap.

Aslında oğuz benlioğlu'nun kitabı öyle oturup bitirmelik değil, misal ilk 40 sayfasını okudun ya üzerinde çalışman lazım. Aslında tam da aralarda okunacak türden bir kitap.
Güzel kitap mı? Alayım ben de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,487
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri