Dolar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 906
Açık liseye geç.Arkadaşlar konu belli okula gitmek istemiyorum bi bahane falan varmı aklınızda yazarsanız sevinirim.![]()
Açık liseye geç.Arkadaşlar konu belli okula gitmek istemiyorum bi bahane falan varmı aklınızda yazarsanız sevinirim.![]()
Kim veriyor öyle raporu? Bu yasal değil.rapor al gizli sağlık ocaklarından veriliyor üstelik ailenin izni olmadan da alabilirsin
Öyle bir sağlık ocağımı var? Yeni gelen düzenlemeler ile veli olmadan rapor çıkartılmıyor. Çıkartan varsa da ihlal yapıyor. MEB sa*ak değil.rapor al gizli sağlık ocaklarından veriliyor üstelik ailenin izni olmadan da alabilirsin
Okul da ortamını pek bilmiyorum ama gitsen daha iyi olur evde sıkılırsınValla 18-19 gün raporum var yine de gidiyorum lise son sınıfım bir daha böyle bir imkanım olmucak zaten lisenin iki yılı boş geçti pandemiden dolayı keşke şuan lisenin başında olsam ne güzel olurdu![]()
2 hafta kalmış zaten bende zor tahammul ediyorum bırgun bırısı elımde kalcak hiç uğraşmıyorum.Arkadaşlar konu belli okula gitmek istemiyorum bi bahane falan varmı aklınızda yazarsanız sevinirim.![]()
bildiğim kadarıyla yasak değil lgs ye hazırlanıyorum bende aldım müdüre sordum bişey olmaz dediKim veriyor öyle raporu? Bu yasal değil.
bana verdiler lgs ye hazırlanıyorum belki o yüzdendirÖyle bir sağlık ocağımı var? Yeni gelen düzenlemeler ile veli olmadan rapor çıkartılmıyor. Çıkartan varsa da ihlal yapıyor. MEB sa*ak değil.
Okula gitmemek neden istiyorsunuz anlamıyorum. Hiç gitmek istemiyorsan açığa geç, ha geçemiyorsan git. Orta okul isen 30 gün devamsızlık yap, Lise isen 10/20 devamsızlığını kullan kendince tatil yap ama git. 2015 sonrası çoğu kişi okulu bırakmanın iyi olduğunu düşünmeye başladı. Niteliksiz bir okulda, Lisede okuyorsan git bir elektrikçinin veya panocunun yanında işe gir.
Enteresan.bana verdiler LGS'ye hazırlanıyorum belki o yüzdendir
sağlık ocakları kafasına göre vermezki.Ailem olmadığında bile zar zor almıştımrapor al gizli sağlık ocaklarından veriliyor üstelik ailenin izni olmadan da alabilirsin
Durumu izah ettim tamam veririz sorun olmaz dedi belki de benim doktor iyi günündeydisağlık ocakları kafasına göre vermezki.Ailem olmadığında bile zar zor almıştım