Verdiğim emeğe üzülüyorum....

Önceden fiziğe 1 hafta çalışıp giriyordum, 50 alıyordum. Bu sefer bir akıllılık ettim, 2 gün çalıştım, yine 50 aldım.

Sorun etme.
Sakin ol.

Önceden fiziğe 1 hafta çalışıp giriyordum, 50 alıyordum. Bu sefer bir akıllılık ettim, 2 gün çalıştım, yine 50 aldım.
ben de matematiğe öyle gireceğim geçen ilk sınavda 1 hafta çalıştım 50 aldım 2. sindede 1 hafta çalıştım 80 aldım 3.sunde 2 gün çalışıp gireceğim

Demek bir noktada yanlış çalışmışsın sonraki defa daha dikkatli ol aynı hatayı yapma , kendine sınavdan 3 hafta önce program hazırla ona uyarak çalış.

Sen git 1 hafta boyunca çabala/çalış, o kadar özel derse git, günlerce soru çöz, ve o kadar kolay, o kadar basit bir sınavdan (matematik) 44 al. Aldığım nota değil, o zamana, o özel derslere, özel derslere verilen paraya, umuda/ümide, babamın beklentilerine üzülüyorum. Sınav çok kolaydı, yukarıda da anlattığım şeylere rağmen 44 aldım. Biraz çalışan arkadaşım bile 64 alırken ben 44 aldım. Arkadaşlar ne yapmalıyım?
Canın sağ olsun seninle mezara gelecek değiller ya

ben de matematiğe öyle gireceğim geçen ilk sınavda 1 hafta çalıştım 50 aldım 2. sindede 1 hafta çalıştım 80 aldım 3.sunde 2 gün çalışıp gireceğim
Hocam perşembe neyi hatırlatayım?

Sen git 1 hafta boyunca çabala/çalış, o kadar özel derse git, günlerce soru çöz, ve o kadar kolay, o kadar basit bir sınavdan (matematik) 44 al. Aldığım nota değil, o zamana, o özel derslere, özel derslere verilen paraya, umuda/ümide, babamın beklentilerine üzülüyorum. Sınav çok kolaydı, yukarıda da anlattığım şeylere rağmen 44 aldım. Biraz çalışan arkadaşım bile 64 alırken ben 44 aldım. Arkadaşlar ne yapmalıyım?
Mf’ci değilsindir.
İlla matematik yapmak zorunda değilsin.
Ayt de edebiyattan 36 net yapan arkadaşım matematik yapamadığı için hukuk kazanamadı mesela.

O kadar şeye rağmen 44 alman çok zor demekki verimli çalışmamışsın.kendini başkalarıyla kıyaslamana gerek yok bu arada.dersi verimli hale getir bol soru çöz seneye 10 da daha yüksek notlar alırsın

Üzülme sen çalıştım ve elimden gelen bu diyorsan vicdanın rahatsa sorun yok.
Sıkma olur böyle şeyler.

Matematik emek ister dostum. Üzülme hiç. Devamlılığını koru. Nankör bir derstir matematik. Sen onu bırakırsan o da seni bırakır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,348
Üyeler
189,434
Son üye
alpixbtw20
Geri