ben de matematiğe öyle gireceğim geçen ilk sınavda 1 hafta çalıştım 50 aldım 2. sindede 1 hafta çalıştım 80 aldım 3.sunde 2 gün çalışıp gireceğimÖnceden fiziğe 1 hafta çalışıp giriyordum, 50 alıyordum. Bu sefer bir akıllılık ettim, 2 gün çalıştım, yine 50 aldım.
Canın sağ olsun seninle mezara gelecek değiller yaSen git 1 hafta boyunca çabala/çalış, o kadar özel derse git, günlerce soru çöz, ve o kadar kolay, o kadar basit bir sınavdan (matematik) 44 al. Aldığım nota değil, o zamana, o özel derslere, özel derslere verilen paraya, umuda/ümide, babamın beklentilerine üzülüyorum. Sınav çok kolaydı, yukarıda da anlattığım şeylere rağmen 44 aldım. Biraz çalışan arkadaşım bile 64 alırken ben 44 aldım. Arkadaşlar ne yapmalıyım?
Hocam perşembe neyi hatırlatayım?ben de matematiğe öyle gireceğim geçen ilk sınavda 1 hafta çalıştım 50 aldım 2. sindede 1 hafta çalıştım 80 aldım 3.sunde 2 gün çalışıp gireceğim
sınavdan sonra neler çıktığını benim de cuma günü var daHocam perşembe neyi hatırlatayım?
Mf’ci değilsindir.Sen git 1 hafta boyunca çabala/çalış, o kadar özel derse git, günlerce soru çöz, ve o kadar kolay, o kadar basit bir sınavdan (matematik) 44 al. Aldığım nota değil, o zamana, o özel derslere, özel derslere verilen paraya, umuda/ümide, babamın beklentilerine üzülüyorum. Sınav çok kolaydı, yukarıda da anlattığım şeylere rağmen 44 aldım. Biraz çalışan arkadaşım bile 64 alırken ben 44 aldım. Arkadaşlar ne yapmalıyım?
Üzülme sen çalıştım ve elimden gelen bu diyorsan vicdanın rahatsa sorun yok.Sen git 1 hafta boyunca çabala/çalış, o kadar özel derse git, günlerce soru çöz, ve o kadar kolay, o kadar basit bir sınavdan (matematik) 44 al. Aldığım nota değil, o zamana, o özel derslere, özel derslere verilen paraya, umuda/ümide, babamın beklentilerine üzülüyorum. Sınav çok kolaydı, yukarıda da anlattığım şeylere rağmen 44 aldım. Biraz çalışan arkadaşım bile 64 alırken ben 44 aldım. Arkadaşlar ne yapmalıyım?
10.sınıf 9.sınıftan daha zor bilgin olsunyok bugün ilk sınavı olduk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10.sınıfta da çalışmaya devam etsem yükselir mi diyosunuz
yarın olucamben de 9 um.Bu arada biyoloji sınavı oldunuzmu