geç cevap yazan kız?

cumartesi olmaz mı okul falan var eve gelene kadar saat 9 oluyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olmazsa forum turnvası yaparlarsa ona gireriz.
Olur hocam çok daha iyi olur. Biraz ayip olcak ama kız beni ***** takmıyor galiba. Misler gibi oynarız bu arada ödül var mı varsa ne forum turnuvasında

Neyin kızı hocam bu hala
İstese yazardı umursasa konuşurdu
Gir cs bak keyfine
Hocam kıza biraz sert konuştum ya .
Doğru düzgün vakitte gir benide boş yere oyalama müsaitsen yaz değilsin yazma. Dedim
Kız özür diledi. 15 dk sonra konusak fln dedi

Son düzenleme:
Olur hocam çok daha iyi olur. Biraz ayip olcak ama kız beni ***** takmıyor galiba. Misler gibi oynarız bu arada ödül var mı varsa ne forum turnuvasında

Hocam kıza biraz sert konuştum ya .
Doğru düzgün vakitte gir benide boş yere oyalama müsaitsen yaz değilsin yazma. Dedim
Kız özür diledi. 15 dk sonra konusak fln dedi
DMAIDJAOISJDAOISDJAOSIDJAIOSDJAIOSDJAOSIDJASDIJAODJAOIDJAIOSDJAOIDJAOSDIJASODIJASODIJASDIOAJSD
özür dileyip 15 dakika sonra yaz demesi.. engeli bas geç.

DMAIDJAOISJDAOISDJAOSIDJAIOSDJAIOSDJAOSIDJASDIJAODJAOIDJAIOSDJAOIDJAOSDIJASODIJASODIJASDIOAJSD
özür dileyip 15 dakika sonra yaz demesi.. engeli bas geç.
Yok la ne engeli basması. Ben üstüne giderdim biraz mahcup olurdu peşimde koşardı. Klasik TC kızı. Hiç sekmez

Kız yine geç yazmaya başladı Allah Allah. Ben saniyesinde cevap veriyom kız en az 10 dakika sonra cevap veriyor
hocam şu kızı salacakmısın artık
hep aynı mevzular şunların aynını 10 defa yaşadım hepsinin sonu aynı
şu kızın mesajına da gittikçe artacak şekilde geç bak

hocam şu kızı salacakmısın artık
hep aynı mevzular şunların aynını 10 defa yaşadım hepsinin sonu aynı
şu kızın mesajına da gittikçe artacak şekilde geç bak
Ok

kız yazmayı bile istemediği kişinin niye peşinden koşsun ?
Yazmayı istemediği bir durum yok gibi. Sadece arkadaş anında cevap vermeye devam ettiği için ve eminim ki mesajlarında da hala muhtaç durumda olduğunu kıza hissettiriyor. Birden ilgi kesip üstü kapalı terslerse o ilgiyi arayacaktır. Peşinden koşma dediğim şey de bu aslında. Nolur dönnn sensiz yapamammm tarzı koşma durumu zaten olmaz bu saatten sonra.

Meşguldür,Çalışıyordur,Hoşlanmıyordur aklıma gelenler bunlar tabii Türk kızları bazende meraklandırmak için yapar bu aktiviteyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,604
Üyeler
188,963
Son üye
samet2534
Geri