Erdem Arslan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,582
O da bizde kalsın be knk. Zaten 500 kişi okuyoruz. Dahasını kaldıramayız.Hangi tıp fakültesi o? Bilmiyor olsam inanırım.
O da bizde kalsın be knk. Zaten 500 kişi okuyoruz. Dahasını kaldıramayız.Hangi tıp fakültesi o? Bilmiyor olsam inanırım.
evet ben 12.sınıftayım ve bu muhabbet hep böyle oldumaalesef
kesin bilgimi bazıları 3 dersten kalırsan sınıfta kalıyorsun diyolarda
Makine mühendisliği son sınıfım, tıpla işim olmaz. Sadece farklı okullarda arkadaşlarım var, kolay olduğunu söyleyene denk geldim ama sınıfta bırakma olmayan bir okul olamaz.O da bizde kalsın be knk. Zaten 500 kişi okuyoruz. Dahasını kaldıramayız.
Knk geçiriyorlar dediysem de geçme notu 60'sa ortalaman 59'sa hocaların insiyatif alabileceği noktalar varsa tam puan verip geçiriyorlar. Geçme notu 60 senin ortalama 55 ise hoca ne yapsın. Lisede hocalar bir sürü puan veriyorlar kafalarına göre o yüzden kimseyi bırakmazlar diye düşünüyorum.Makine mühendisliği son sınıfım, tıpla işim olmaz. Sadece farklı okullarda arkadaşlarım var, kolay olduğunu söyleyene denk geldim ama sınıfta bırakma olmayan bir okul olamaz.
Neden "maalesef" diyorsunuz ki? Eğitim disiplin gerektirir. Disiplini sağlamak için bu şart.maalesef
Tamamen merakımdan soruyorum hocam hangi üniversitedesiniz?Makine mühendisliği son sınıfım, tıpla işim olmaz. Sadece farklı okullarda arkadaşlarım var, kolay olduğunu söyleyene denk geldim ama sınıfta bırakma olmayan bir okul olamaz.
sende haklısınNeden "maalesef" diyorsunuz ki? Eğitim disiplin gerektirir. Disiplini sağlamak için bu şart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamen merakımdan soruyorum hocam hangi üniversitedesiniz?
59.33le sinifta kaldim (Tip fakultesi)Knk geçiriyorlar dediysem de geçme notu 60'sa ortalaman 59'sa hocaların insiyatif alabileceği noktalar varsa tam puan verip geçiriyorlar. Geçme notu 60 senin ortalama 55 ise hoca ne yapsın. Lisede hocalar bir sürü puan veriyorlar kafalarına göre o yüzden kimseyi bırakmazlar diye düşünüyorum.
kalırsın knkHocam 55 gün devamsızlık var geçermiyim
İstanbul Teknik ÜniversitesiNeden "maalesef" diyorsunuz ki? Eğitim disiplin gerektirir. Disiplini sağlamak için bu şart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamen merakımdan soruyorum hocam hangi üniversitedesiniz?
İTÜ, Türkiye'nin en iyi üniversitesidir benim için. Tebrik ederim sizi.İstanbul Teknik Üniversitesi
Teşekkür ederim.İTÜ, Türkiye'nin en iyi üniversitesidir benim için. Tebrik ederim sizi.