- Reaksiyon skoru
- 6,471
Balık etli herhangi bir canlı olurÖzür dilerim
Bir dahakine su aygırı olup ezerim
Balık etli herhangi bir canlı olurÖzür dilerim
Bir dahakine su aygırı olup ezerim
türk dizileri.Çok var.
- Birinde dinozor eğitimcisi oluyorum.
- Birinde otelin önünden geçerken polisler oluyor otelden çıkarken fuhuş operasyonu olduğunu öğreniyorum ve çıkanlar arasında platonik olduğum kız da kelepçeli şekilde çıkıyor. Dünyam batıyordu.
- SWAT olup bir binayı yukarıdan atlayarak basıyorum birinde.
- Birinde 3 arkadaş kendimizi "Kurtlar Vadisindeki Halo Dayı" gibi kendimizi ölü göstertip uyuşturucu, silah kaçakçısı, kaçak mal taciri yapıyorduk.
- Birinde İsrail'e camii müftüsü olarak atanıyordum sonra oradaki Yahudiler tarafından öldürülüyordum.
- En saçması ise sevdiğim kız ile dünyam birleşiyordu. Dinozor eğitimcisi olmam bile gerçekleşir de bu gerçekleşmez.
O kadar kalitesiz mi?türk dizileri.
koreden çalıntı türk dizileri*O kadar kalitesiz mi?![]()
Şu videoya sonsuza kadar gülebilirim
Polisdim rüyadaki suçlu arabası ile durmuştu sonra ben o durduğu için hemen arabaya koştum tam arabanın kapısını açıp arabanın içine giricem annem beni uyandırdı çok üzülmüş ve kızmıştım tam heycanlı yerinde uyandığım için adamıda bayağa kovaladım hatta otobüsün etrafında dolaşıyordu bu sonra ben sola gider gibi yapıp sağa gitmiştim kıstırmıştım bunu sonra bu bi anda koştu arabaya bindi çok net hatırlıyorum neden bilmiyorumRıza baba gibi ölüyodum hareket edemiyodum neden hareket edemediğimi sonradan anladım yorgan tüm vücudumu sarmış çünkü