Gördüğünüz en saçma rüya

Çok var.
  1. Birinde dinozor eğitimcisi oluyorum.
  2. Birinde otelin önünden geçerken polisler oluyor otelden çıkarken fuhuş operasyonu olduğunu öğreniyorum ve çıkanlar arasında platonik olduğum kız da kelepçeli şekilde çıkıyor. Dünyam batıyordu.
  3. SWAT olup bir binayı yukarıdan atlayarak basıyorum birinde.
  4. Birinde 3 arkadaş kendimizi "Kurtlar Vadisindeki Halo Dayı" gibi kendimizi ölü göstertip uyuşturucu, silah kaçakçısı, kaçak mal taciri yapıyorduk.
  5. Birinde İsrail'e camii müftüsü olarak atanıyordum sonra oradaki Yahudiler tarafından öldürülüyordum.
  6. En saçması ise sevdiğim kız ile dünyam birleşiyordu. Dinozor eğitimcisi olmam bile gerçekleşir de bu gerçekleşmez. :D

Çok var.
  1. Birinde dinozor eğitimcisi oluyorum.
  2. Birinde otelin önünden geçerken polisler oluyor otelden çıkarken fuhuş operasyonu olduğunu öğreniyorum ve çıkanlar arasında platonik olduğum kız da kelepçeli şekilde çıkıyor. Dünyam batıyordu.
  3. SWAT olup bir binayı yukarıdan atlayarak basıyorum birinde.
  4. Birinde 3 arkadaş kendimizi "Kurtlar Vadisindeki Halo Dayı" gibi kendimizi ölü göstertip uyuşturucu, silah kaçakçısı, kaçak mal taciri yapıyorduk.
  5. Birinde İsrail'e camii müftüsü olarak atanıyordum sonra oradaki Yahudiler tarafından öldürülüyordum.
  6. En saçması ise sevdiğim kız ile dünyam birleşiyordu. Dinozor eğitimcisi olmam bile gerçekleşir de bu gerçekleşmez. :D
türk dizileri.

Ahirette uyandığımız zaman dünyada yaşadıklarımız rüya gibi gelecek bize, başlarda az çok hatırlarız tıpkı uyandığımızda 10-15 dk hatırlayıp daha sonra unutmamız gibi daha sonra yaptıklarımızın cezasını, hayırlı işlerimizin ödülünü alırız.

Gördüğüm en ilginç rüyayı hatırlayamıyorum:uzgunpeepo:

Rüyada bunun kara çarşaflisini görmüştüm çok saçmaydı

Ekler

• cin-nasıl-çıkarılır.jpg
    cin-nasıl-çıkarılır.jpg
    19.7 KB · Hit: 31
NFS Most Wanted 2005'teki bir yarışın finish yerinde gerçek hayatta yaşar gibi kokarcadan kaçıyordum

Rıza baba gibi ölüyodum hareket edemiyodum neden hareket edemediğimi sonradan anladım yorgan tüm vücudumu sarmış çünkü
Polisdim rüyadaki suçlu arabası ile durmuştu sonra ben o durduğu için hemen arabaya koştum tam arabanın kapısını açıp arabanın içine giricem annem beni uyandırdı çok üzülmüş ve kızmıştım tam heycanlı yerinde uyandığım için adamıda bayağa kovaladım hatta otobüsün etrafında dolaşıyordu bu sonra ben sola gider gibi yapıp sağa gitmiştim kıstırmıştım bunu sonra bu bi anda koştu arabaya bindi çok net hatırlıyorum neden bilmiyorum

Ne güzel manzara karşısında oturuyorum karşıma Ata dönüşen bir insan dıgıdık koşuyor sonra birini eziyor sonra dinozor eğitimcisinin birisi atı eğitip at ezdiği kişiden özür diliyor ve sonrasında Kafamızda Napolyon şapkasıyla elimizde keleşle TREX üzerinde Viyana kuşatmasına giriyorduk topluca o.O2o.O2o.O2

Kabusumda mercedes araba vardı arabayla gidiyoduk timsahların üstünden zıplayarak geçmiştik birden 2 tane mercedes kukla gördüm (çorap) sonra da aniden uyandım; neden böyle bir kabus gördüm bilmiyorum.

Geri