Gamenote marka klavye alınır mı ?

ben blue switchte oynayamıyorum gerçekten sesliler ve babamda güvenlik görevlisi onu rahatsız etmek istemem. bu reddragonu alabilirim başka tavsiyeleriniz var mı?
Eğer Blue Switch Size Uymuyorsa, Redragon'u Alabilirsiniz Oda Gayet Kaliteli Ve İyi Bir Klavyedir.

Blue mu daha pahalı oluyor red mi attığın klavyede blue olan daha pahalı

Bu geçen 350 lira mıydı yanlış mı hatırlıyorum
blue switch olanı 350ye düşmüştü geçen gün 410du şimdi tekrar uçurmuşlar onu red iyidir red genelde bu fiyatlarda zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Blue mu daha pahalı oluyor red mi attığın klavyede blue olan daha pahalı
genelde blue daha az tercih edildiği için daha ucuz oluyo veya daha çok indirime giren taraf oluyo

blue switch olanı 350ye düşmüştü geçen gün 410du şimdi tekrar uçurmuşlar onu red iyidir red genelde bu fiyatlarda zaten

genelde blue daha az tercih edildiği için daha ucuz oluyo veya daha çok indirime giren taraf oluyo
Burada blue daha pahalı hemde 300 TL fark var nerdeyse

Redragon Rudra 400 e satıyorum. İlgilenir misin

dediğim gibi şimdilik uçurdular indirimden sonra ama normalde redden daha ucuza satılıyor

Geçen 1 2 hafta öncede red bu fiyattan verdiler fp ürünü mu alsam mı şuandaki evdeki klavye 70 TL almıştım bir sorunu yok ama indirim varken alsam mı

Geçen 1 2 hafta öncede red bu fiyattan verdiler fp ürünü mu alsam mı şuandaki evdeki klavye 70 TL almıştım bir sorunu yok ama indirim varken alsam mı
yani ihtiyacın yoksa almayabilirsin şu anki fiyatına pek indirimli diyemem normal fiyatında. Ama dolar kuru artıyor hafiften klavye alayım diyosan alabilirsin

çoğu sitede RGB yazıyor ama rainbow klavye felan muhabetti var. inventusatan hiç alışveriş yapmadım birde hiç alışverişiniz oldu mu güvenli olduğunu biliyorum ama kargo süresi fln nasıl alaca ?
İnventus çok güvenli çok şık alışveriş yapıyorum

ben şimdi redragonu aldım akakçede fln 850 altınddda yok.Şu gamepower warlocktan kurtulmak isityorum ledlerin yarısı yok tuşları bazrıları basmıyor kendi kendliğine basılı kalıyo fln.

İnventus çok güvenli çok şık alışveriş yapıyorum
şuan sipariş ettim ne zamana gelir tahmini?

ben şimdi redragonu aldım akakçede fln 850 altınddda yok.Şu gamepower warlocktan kurtulmak isityorum ledlerin yarısı yok tuşları bazrıları basmıyor kendi kendliğine basılı kalıyo fln.

şuan sipariş ettim ne zamana gelir tahmini?
Genelde çok absürt bişey olmadıktan sonra ertesi gün hemen kargoya verilir ordan sonrası senin konumun ve kargo şirketinin insiyafina kalmış

Genelde çok absürt bişey olmadıktan sonra ertesi gün hemen kargoya verilir ordan sonrası senin konumun ve kargo şirketinin insiyafina kalmış
Mesela bizim burdakiler çok hızlı kargoya verilir hemen geliyor ertesi gün kimisi kargoya verilir diyo 2 3 bilemedin 4 gün bekliyor

Herkeste para yokki gidip Steelseries, Corsair, MSI alalım. Gamenote, fiyatına göre iyidir diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri