Gamegaraj PSU gerçekleri.

Tamam da kullanılan PSU dan rahatsız olan yada sorunla karşılaşan olmadı ki...
Daha kaç ay oldu bu Gamegaraj olayı başlayalı, onu ileride görürüz, felaket tellallığı yapmak istemem ama bir kişi gördüm, ön sayfada atmıştım.

Daha kaç ay oldu bu Gamegaraj olayı başlayalı, onu ileride görürüz, felaket tellallığı yapmak istemem ama bir kişi gördüm, ön sayfada atmıştım.
Yani tamam babamın firması değil ama bakalım inşallah bizi yanıltır ve güzel bir PSU çıkar ne diyelim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani tamam babamın firması değil ama bakalım inşallah bizi yanıltır ve güzel bir PSU çıkar ne diyelim.

Şunu diyeyim bundan haberin olmasa gidip aigo psu alınır mı diye konu açsam alınmaz c4 dersiniz.

Koruma sertifikası diye bir şey yok gerçekten. Güç kaynakları ise %90 ihtimalle AIGO üretimidir.
evet aigo üretiyor bende aquarius 5 an sistemi var ve dünden önceki gün elektrik pc açıkken gitti bende ellemedim gelince açtım şuanlık bir sorunu yok gibi inşallah bir şey olmaz bu konu içime şüphe düşürdü psu güvenilirmidir hocam ?

Şunu diyeyim bundan haberin olmasa gidip aigo PSU alınır mı diye konu açsam alınmaz c4 dersiniz.
Dostum beni bilen bilir ben araştırmadan hiçbir konuya cevap yazmam bilmediğim konu ise ya cevap vermem yada fikrimi tahminimi söylerim.

5000 tl

1660 süper yaparak alacaktım game garajdaki sistemi

5000 TL

al ya sıkıntı çıkmaz arkadaş abartmış biraz

5000 TL

5127 tl idi sanırım 1600af 1660sli pc var linkleri atayım:

5AN Sistemlerini almayı düşünüyordum, almayım mı ne dersiniz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,325
Üyeler
188,402
Son üye
VeyselCftc63
Geri