Xiaome,Samsung,Oppo Hangisi

Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar selam kendime telefon alacağım şimdiki telefon baya eski samsung j7 core hangi marka alacağıma karar veremedim sevdiğim 3 marka var Xiaome,Samsung ve Oppo hangisi daha iyi bilemedim bütçem 4,900 TL pubg v.s oyunlarda güzel fps vermesi önemli benim aklımda ilk başta xiaome redmi 9t geldi bilemedim siz ne tavsiye edersiniz ?

Arkadaşlar selam kendime telefon alacağım şimdiki telefon baya eski samsung j7 core hangi marka alacağıma karar veremedim sevdiğim 3 marka var Xiaome,Samsung ve Oppo hangisi daha iyi bilemedim bütçem 4,900 TL PUBG v.s oyunlarda güzel fps vermesi önemli benim aklımda ilk başta xiaome redmi 9t geldi bilemedim siz ne tavsiye edersiniz ?
Optimizasyon ve yazılım olarak Oppo çok iyidir fakat oyundan ziyade günlük kullanıcılara hitap ediyor. Xiaomi ise donanım olarak iyi olabilir ama onunda yazılımı hatalarla dolu. Samsung ise yazılım olarak Xiaomi den iyi Oppodan kötü durumda. Optimizasyondan kastım şu ki örneğin kamera yazılımı,ısınma ve pil konusunda her zaman optimizasyon önemlidir. Mesela Oppo ve Xiaomi marka ve aynı işlemciye sahip iki telefon düşün fakat Oppo olanın pili 4300 mAh,Xiaomi nin pili 5000 mAh fakat aynı sürede şarjları bitiyor işte burada Opponun optimizasyonu öne çıkıyor.

Optimizasyon ve yazılım olarak Oppo çok iyidir fakat oyundan ziyade günlük kullanıcılara hitap ediyor. Xiaomi ise donanım olarak iyi olabilir ama onunda yazılımı hatalarla dolu. Samsung ise yazılım olarak Xiaomi den iyi Oppodan kötü durumda. Optimizasyondan kastım şu ki örneğin kamera yazılımı,ısınma ve pil konusunda her zaman optimizasyon önemlidir. Mesela Oppo ve Xiaomi marka ve aynı işlemciye sahip iki telefon düşün fakat Oppo olanın pili 4300 mAh,Xiaomi nin pili 5000 mAh fakat aynı sürede şarjları bitiyor işte burada Opponun optimizasyonu öne çıkıyor.
cevabın için teşekkürler model olarak örnek verebilir misin

Xiaomi ve oppo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Redmi Note 8 Pro eskidi ayrıca çok ısınıyor. Ben kendim Realme 6 128/8 kullanıyorum 2 senedir aynı işlemci var yazın PUBG oynarken 45 derecelere çıkıyor.
Note 8 pro çok güçlu bir kodel değil dostum redmilerle pubg oynamak mantiksiz

tamam teşekkürler
Şuan o fiyatlara alınabilecek tek telefon Oneplus Nord N10 5G hem çoğu kişiye göre Android'deki en iyi optimizasyona sahip hem kamerası ortalama hemde optimizasyonu ve pili ile 1 günü çıkarır. Üstelik işlemcisi Snapdragon ve performanslı bir işlemci aynı zamanda ısınma ve güç tüketimi konusundada oldukça iyi.

Xiaomi ve oppo

Note 8 pro çok güçlu bir kodel değil dostum redmilerle PUBG oynamak mantiksiz
Oyun odaklı düşündüğü için dedim. Artık Note 8 Pro,Realme 6 gibi telefonlar almanın anlamı kalmadı bence zaten performansları için alınıyordu onlarda. Haklısın

Şuan o fiyatlara alınabilecek tek telefon Oneplus Nord N10 5G hem çoğu kişiye göre Android'deki en iyi optimizasyona sahip hem kamerası ortalama hemde optimizasyonu ve pili ile 1 günü çıkarır. Üstelik işlemcisi Snapdragon ve performanslı bir işlemci aynı zamanda ısınma ve güç tüketimi konusundada oldukça iyi.

Oyun odaklı düşündüğü için dedim. Artık Note 8 Pro,Realme 6 gibi telefonlar almanın anlamı kalmadı bence zaten performansları için alınıyordu onlarda. Haklısın
Ama ben telefonumdan memnunum yinede 2800 TL ye almıştım hiç takılma gibi durumlar söz konusu değil üstelik birde Call Of Duty oynuyorum arada ısınma sorunuda yok hava 30-35 derece olmadıkça kamera,pil gibi konulardada memnunum yine olsa yine alırdım yani o zamanda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,878
Üyeler
198,209
Son üye
PadreSoberano
Geri