Eray Skywalker
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
5900 civarı hocamKartı kaça alacaksınız?
Olmaz. Yani işlemci yeterli.Bu kart ile birlikte halı hazirimda olan i5/9400f islemcimi kulllanmak istiyorum sizce bir darboğaz olayı vs olurmu gözle görülür bir şekilde![]()
Aynı fiyata RTX 2060 bulursanız daha iyi olur onu da diyim.5900 civarı hocam
RX6600 varken gerek yok almana.5900 civarı hocam
Hocam rtx 2060lar almış başını gitmiş 5900 e bu kartı bulmuşken gidip 10fps vs için uçmak istemiyorumOlmaz. Yani işlemci yeterli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RTX 2060 bulursanız daha iyi olur onu da diyim.
Aynı fiyata varsa alınabilir ama fiyat farkı varsa boşverinHocam rtx 2060lar almış başını gitmiş 5900 e bu kartı bulmuşken gidip 10fps vs için uçmak istemiyorum
Çok fazlasiyla var hocam nerdeyse yarı fiyatı kadar degicegini düşünmedim :dAynı fiyata varsa alınabilir ama fiyat farkı varsa boşverin![]()
Rx serisine pek sıcak bakan biri değilim hocam ilk önceliğim suanlik rtx yolunda deneyimlemekRX6600 varken gerek yok almana.
Görüntü bozuklukları driver sorunları vs fazlasıyla gordum ve deminde biri forumda biri konu açmış bununla ilgili böyle seylerle uğraşmak istemiyorum kral yaRX6600 alsana neden 3050ye taktın onu anlamıyorum. İlle de 3050 diyorsan Zotac var bende satayım sana
Zotac ile gainward zaten neredeyse aynı donanıma sahip diye biliyorum kaç tlya satıyorsun kralRX6600 alsana neden 3050ye taktın onu anlamıyorum. İlle de 3050 diyorsan Zotac var bende satayım sana
6600xt kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz. Ayrıca neden 3050 aldınız rx 6600 3050nin tam anlamıyla içinden geçer. Dlss ile bile ya zar zor yetişir ya yetişemez. bu arada amd bu sorunların %90'ını rx 6000 serisinde düzeltti keşke almadan önce konu açsaydınız.Görüntü bozuklukları driver sorunları vs fazlasıyla gordum ve deminde biri forumda biri konu açmış bununla ilgili böyle seylerle uğraşmak istemiyorum kral ya
Zotac ile gainward zaten neredeyse aynı donanıma sahip diye biliyorum kaç tlya satıyorsun kral
Hocam bende RX 6600 pulse var driver sorunu hiç yaşamadım her oyunmu yağ gibi akıtıyor bence RX 6600 alGörüntü bozuklukları driver sorunları vs fazlasıyla gordum ve deminde biri forumda biri konu açmış bununla ilgili böyle seylerle uğraşmak istemiyorum kral ya
Zotac ile gainward zaten neredeyse aynı donanıma sahip diye biliyorum kaç tlya satıyorsun kral
daha almamış6600xt kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz. Ayrıca neden 3050 aldınız rx 6600 3050nin tam anlamıyla içinden geçer. Dlss ile bile ya zar zor yetişir ya yetişemez. bu arada amd bu sorunların %90'ını rx 6000 serisinde düzeltti keşke almadan önce konu açsaydınız.