❌İndirim Bitti! "XFX SPEEDSTER MERC 319 RX 6900 XT BLACK" 🔥14.200₺🔥 yanıyor.

TUF iyidir iyi, zaten çoğu şeyi Strix ile aynı pek bir kaybın yok.
Abi valla yıllardır amd kullanıyorum bir nvidia karta sahip olamadım hep fps dropları ve wattman le boğuşuyordum r7 240 da olsun hd7850 de olsun en son rx 6600 de olsun artık bıktım yani yine bunda da alacağım ama yapacak bir şey yok gibi bir daha rtx 3080 eşdeğeri karta bu fiyata imkansız da olabilir. Bir de asus soğutması çoğu karttan daha iyi olduğunu bildiğim için alacağım amd kart bile olsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kim kazandı özet var mı :D
Daha almadım akşam bizimkiler ile akşam box yapacağız galiba :D para tam var aslında ama ekran kartımı satmam lazım şuan 8k nakit var sadece taksit taksit ödeyeceğim diyorum anlatamıyorum bizimkilere, kia rio 2008 sedan aldık aracın lastik ve alt takımları yapılacak o yüzden paraya kıyamıyorlar. Kendim ödeyeceğim dememe rağmen :(

Tuf edge temp 64 derece vram 64 derece 340w da bence iyi.
300W, 2100 RPM fan, 68 derece edge.

Yani not bad ama dediğin kadar iyi bir model yok zaten. XFX' de kötü değil
1655804232256.png

Silentta 70+ görürsün rahat
Yok be 71 max sonuçta 60 dereceden sonra fan açacak ve 1400-1700rpm de tutar abartmaz dur alayım incelemesini net yaparım rx 6600 yapmadım çünkü çok alan var herkes biliyor bunun yok. Birde yanına asus xg27aq monitör alasım varda uçuk fiyat. 2k 165hz+ uyguna monitör çıkarsa alırız.

Silentta 70+ görürsün rahat
Ulan yine yaptı yapacağını asus amd den kart almam dedim caydıramadı beni akşam 18.40 gibi işten çıksam da alsam diyorum şuan :D

biraz baktım 280fps üzeri cw var bunda da çıkmama ihtimali 0 sanırım.

Son düzenleme:
Yok be 71 max sonuçta 60 dereceden sonra fan açacak ve 1400-1700rpm de tutar abartmaz dur alayım incelemesini net yaparım rx 6600 yapmadım çünkü çok alan var herkes biliyor bunun yok. Birde yanına asus xg27aq monitör alasım varda uçuk fiyat. 2k 165hz+ uyguna monitör çıkarsa alırız.

Ulan yine yaptı yapacağını asus amd den kart almam dedim caydıramadı beni akşam 18.40 gibi işten çıksam da alsam diyorum şuan :D

biraz baktım 280fps üzeri cw var bunda da çıkmama ihtimali 0 sanırım.
RX 6000 serisinde frekanslar aşırı yüksek cw oranının yüksek olması normal

3080 tuf nasıl knk tatlış demi?
Güzel hocam, bir sıkıntısı yok. Geçen de yazmıştım, sabah 3080tuf ile oynadığım oyunu akşam xfx6900xt ile oynadım, fps arttı, onun dışında zerre fark yok. Bu seviyedeki kartların hepsi güzel, siz kaç gündür boşa tartışıyorsunuz, görüntüsü hoşuna gideni alıp geçeceksin. Ben şu an 6900xt yi çıkarıp 3090 taksam, ne değişecek? Yine fps biraz artacak o kadar. O konuda da 140 fps yerine 160 almanın benim gözümde bir değeri yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,727
Son üye
clips
Geri