Yemek Sepeti YAZ40 Kodu

Yemek olsa fena olmazdı sıcakta tatlı iyi gitmiyor 😁

Aslında tatlı katagorisinde hamur işi yapanlarda var da , kebab döner gibi olmuyor işte

Son birkaç kampanyada kod girince ''Kupon uygulanamıyor. Kuponu kullanmış veya bilgilerinizi başka hesapta da kullanıyor olabilirsiniz.'' hatasını alıyorum. Gizli bir kural var herhalde.

''Kupon uygulanamıyor. Kuponu kullanmış veya bilgilerinizi başka hesapta da kullanıyor olabilirsiniz.'' Hatası aldım ancak başka hesabım yok, Sorun bende mi yoksa kupon mu anlamıyorum

Son birkaç kampanyada kod girince ''Kupon uygulanamıyor. Kuponu kullanmış veya bilgilerinizi başka hesapta da kullanıyor olabilirsiniz.'' hatasını alıyorum. Gizli bir kural var herhalde.
''Kupon uygulanamıyor. Kuponu kullanmış veya bilgilerinizi başka hesapta da kullanıyor olabilirsiniz.'' Hatası aldım ancak başka hesabım yok, Sorun bende mi yoksa kupon mu anlamıyorum
Bende de aynı 2 tane kuponu sıkıntısız kullandım da bunlarda olmuyor.

Arkadaşlar kupon ilk siparişe özelmiş. Öyle yazıyor bu indirim sitesinde. "YAZ40" Kodu.
1655821767786.png

İlk sipariş değildir ben de uygulanıyor ama tatlı katagorisi bana göre değil

İlk sipariş değildir ben de uygulanıyor ama tatlı katagorisi bana göre değil
Olabilir vallahi bilmiyorum. Sitede öyle yazmışlar, denemedim kodu zaten hata verecek belli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,846
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri