- Reaksiyon skoru
- 4,395
Benim aldığım 6600 XT kartların hepsinde vardı hocamHer ekran kartı kutusunun, dış kutuda bantı bulunmuyor. Gigabyte Eagle rx 6600 de mesela yoktu. Bu 6700Xt de var mı, onu bilemiyorum.
Benim aldığım 6600 XT kartların hepsinde vardı hocamHer ekran kartı kutusunun, dış kutuda bantı bulunmuyor. Gigabyte Eagle rx 6600 de mesela yoktu. Bu 6700Xt de var mı, onu bilemiyorum.
18 hazirana kadar almamız gerekmiyormuydu acaba şimdi 2 temmuza kadar istediğimizi alabiliyormuyuz anlamadım da.![]()
ASUS TUF GAMING GT301 RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
ASUS TUF GAMING GT301 RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile TUF GAMING GT301 ITOPYA'dawww.itopya.com
bu kasa da şuan indirimde ve 175 TL indirimi daha olacak geri ödeme ile.Düşünenlere duyurulur.
Katılımcı bir firmadan 18 Haziran 2022 ile 12 Ağustos 2022 arasında kampanyaya dahil olan bir ASUS ürünü satın alın18 hazirana kadar almamız gerekmiyormuydu acaba şimdi 2 temmuza kadar istediğimizi alabiliyormuyuz anlamadım da.
mantıken ozaman almamızın bi anlamı yokmu hocam fatura kesilceği için 18 haziranı geçtik ama bazıları dünden almış böle böle gelcek diyorlarda anlamadım olayı.Katılımcı bir firmadan 18 Haziran 2022 ile 12 Ağustos 2022 arasında kampanyaya dahil olan bir ASUS ürünü satın alın
En erken 18 Haziranmantıken ozaman almamızın bi anlamı yokmu hocam fatura kesilceği için 18 haziranı geçtik ama bazıları dünden almış böle böle gelcek diyorlarda anlamadım olayı.
Hocam kasa monte yeri yamuk mu senin de. Brn daha takmadim ama elimle fani cevirince bile ses varAlıntıyı görüntüle
Günaydın arkadaşlar ürün elime ulaştı. Sapphire Nitro 6600 XT bunun yanında melekmişTabi ki 2k ekran kartı ama Sapphire göre fan sesi 3 kat kuvvetli
![]()
Evet yamuk kanka6700xt alanlar urunleriniz geldi mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kasa monte yeri yamuk mu senin de. Brn daha takmadim ama elimle fani cevirince bile ses var![]()
Tam adamlara sovecektim böyle uretmisler demekkiEvet yamuk kanka![]()
Hocam warzone da temizinden 71 derece. Sapphire 85 derecelere dayanıyordu hotspot. Fanlar zaten canavar gibiTam adamlara sovecektim böyle uretmisler demekkinasil test ettin mi haci bende pc yok test edemiyorum sicaklik vb.