Steam yaz indirimleri oyun önerisi

Evet düşün adamların özlelikleri var.
Ve sen özelliksizsin.
Ne kadar adil sizce?
O yüzden R6S oyununda %60 yetenek %40 ise operatör sayınız resmen
O bayağı kötü olmuşta karakterlerde ucuzladı 32k veriyordum önceden her karaktere en azından orda insaf etmiş ubisoft.

O bayağı kötü olmuşta karakterlerde ucuzladı 32k veriyordum önceden her karaktere en azından orda insaf etmiş ubisoft.
32K Kasmak işkence.
Ve daha pahalıları da oluyordu sanırsam yeni çıkanlar zaten uçuk

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi
Yarın Steam yaz indirimleri başlıyor başlamadan bir gün önce bu indirimlerden oyun almak isteyenlere yönelik öneri gibi bir konu açmak istedim.
Herkes birkaç oyun önerirse ve bu oyunlar hakkında bilgi verirse çok iyi olur oyun seçemeyen arkadaşlar için.

Benim önerilerim:

Hearts Of Iron IV: Tarih ve strateji oyunları sevenler için çok güzel bir oyun olabilir fakat oyun pek oyuncu dostu değil Youtube'den rehber izlemeniz zorunlu gibi bir şey. (Alacaksanız DLC ile almanızı tavsiye ederim)

PC Building Simulator:

Hayallerimizde toplayabileceğimiz bilgisayarları sanal dünyada toplamamızı sağlayan bir oyun. Hem de bilgisayar toplamakla alakalı bilgiler edinebilirsiniz. E-spor DLC'si ile e-spor takımlarına sistemler toplayabilirsiniz.

Rainbow Six Siege:

FPS türünde bir oyun detaylı bir CS:GO yada Valorant gibi düşünebilirsiniz. Operatörler var her operatörün kendi özellikleri var bu özellikler dövüş içinde yararlı olabilirken takım arkadaşınıza destek olmanızı sağlayan özellikler de var. Yani sadece düz aim oyunu değil taktik oyunu diyebiliriz. Oyunda Rehine kurtarma, bölge kontrol etme, bomba imha etme modu ve terörist avı modu var.

Cities skylines

Kendi şehirinizi kuruyorsunuz o tarz oyunları sevenler zaten biliyordur fakat ona ek öneri olarak

Soviet republic oyununu öneriyorum 10 numara bir oyun.

Ben de birkaç öneri yapayım RPG severler için.

Metro, Stalker vari bir oyun olan Chernobylite:

6 ay önce çıkan ve fiyatı çok uygun olan uzay temalı aksiyon oyunu Chorus:

30₺ civarı bütçeler için aklıma geldikçe editlerim.

bu oyunların indirime gireceğini nereden biliyorsunuz? öğrenmek için soruyorum

Yarın Steam yaz indirimleri başlıyor başlamadan bir gün önce bu indirimlerden oyun almak isteyenlere yönelik öneri gibi bir konu açmak istedim.
Herkes birkaç oyun önerirse ve bu oyunlar hakkında bilgi verirse çok iyi olur oyun seçemeyen arkadaşlar için.

Benim önerilerim:

Hearts Of Iron IV: Tarih ve strateji oyunları sevenler için çok güzel bir oyun olabilir fakat oyun pek oyuncu dostu değil Youtube'den rehber izlemeniz zorunlu gibi bir şey. (Alacaksanız DLC ile almanızı tavsiye ederim)

PC Building Simulator:

Hayallerimizde toplayabileceğimiz bilgisayarları sanal dünyada toplamamızı sağlayan bir oyun. Hem de bilgisayar toplamakla alakalı bilgiler edinebilirsiniz. E-spor DLC'si ile e-spor takımlarına sistemler toplayabilirsiniz.

Rainbow Six Siege:

FPS türünde bir oyun detaylı bir CS:GO yada Valorant gibi düşünebilirsiniz. Operatörler var her operatörün kendi özellikleri var bu özellikler dövüş içinde yararlı olabilirken takım arkadaşınıza destek olmanızı sağlayan özellikler de var. Yani sadece düz aim oyunu değil taktik oyunu diyebiliriz. Oyunda Rehine kurtarma, bölge kontrol etme, bomba imha etme modu ve terörist avı modu var.

Sevgilime hediye almak yerine steamden R6 almak fikri çık aklımdan

bu oyunların indirime gireceğini nereden biliyorsunuz? öğrenmek için soruyorum
Yaz indirimleri geleneksel olarak düzenleniyor her yıl. Oyunların hepsi indirime giriyor neredeyse. Bu yüzden indirime girmesine kesin gözüyle bakıyoruz, aksi bir durum büyük sürpriz olur.

Ek olarak oyunların geçmişte ne kadar ve ne zaman indirim aldıklarını buradan kontrol edebilirsin.

Geri