COİL WHİNE sorunu yardım

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,925
Amazon jp den 11kya 6800xt almıştım bugün PC den forza oynarken ses geldiğini farkettim kulaklığı takmadım tiz ince bir ses sanırım ekran kartından gelio powerdan da glewbilir ama ekran kartına yaklaşınca ondna geliyor gibi oyunu kapatınca hemen kesiliyor ses direk bunun sesini nasıl azaltabilirim çok zararı varmı sisteme ?

Öncelikle geçmiş olsun hocam. Ancak bu sorunun bildiğim kadarıyla çözümü yok. Buna rağmen sisteme herhangi bir zararı yoktur rahat rahat kullanabilirsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun hocam. Ancak bu sorunun bildiğim kadarıyla çözümü yok. Buna rağmen sisteme herhangi bir zararı yoktur rahat rahat kullanabilirsiniz.
Üzücü bir durum 1 haftadır böyle bişey yoktu yada ben duymadım kulaklık olduğu için

Amazon jp den 11kya 6800xt almıştım bugün PC den forza oynarken ses geldiğini farkettim kulaklığı takmadım tiz ince bir ses sanırım ekran kartından gelio powerdan da glewbilir ama ekran kartına yaklaşınca ondna geliyor gibi oyunu kapatınca hemen kesiliyor ses direk bunun sesini nasıl azaltabilirim çok zararı varmı sisteme ?
Sisteme hiçbir zararı yoktur sadece sesi rahatsız eder

hiçbir çözümü yok hocam. ekran kartını xfx mi aldınız? en çok onlarda oluyor. ekran kartına giden gücü azaltırsanız ses azalır.

Coil Whine çok büyük bir sorun değil, hatta çok fazla kartta görünüyor.
Sisteme bir zararı yok diye biliyorum.
Ses çok yüksekse değişim yapılabilir.

Biz forumla beraber 6700 XT aldık. Asus dual hepsinde coil whine çıktı. Birimizde az birimiz de çok sesli. Benim kasanın fan sesi yüzünden pek duyulmuyor

Coil Whine çok büyük bir sorun değil, hatta çok fazla kartta görünüyor.
Sisteme bir zararı yok diye biliyorum.
Ses çok yüksekse değişim yapılabilir.
Amazon jp değişim yok Gine de sagol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiçbir çözümü yok hocam. ekran kartını xfx mi aldınız? en çok onlarda oluyor. ekran kartına giden gücü azaltırsanız ses azalır.
Asrock taichi x belkide powerda var bu sorun anlayamıyorum hangisinden gekdigini

Amazon jp değişim yok Gine de sagol

Asrock taichi x belkide powerda var bu sorun anlayamıyorum hangisinden gekdigini
Powerda varsa değişim isticem garantiye yollayip

Powerda olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?

Geri