Çözüldü✓ Psu önerisi 2k 2.5k.

'senju

80+
Reaksiyon skoru
20
Bütçe
2500
Merhabalar. bu gün psum yanlış geldiğini fark ettim ve geri iadesini yaptım 2k 2.5k bir psu önerir misiniz? 750w 80 plus gold tarzı olursa daha iyi olur

anakartım:

MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming​

önerileriniz için şimdiden teşekkürler

Sistem bilgilerini biz mi tahmin edelim ya da kaç W bir PSU'ya ihtiyacın olduğunu.

işlemci: amd r5 5600x

ekran kartı: xfx rx 6750 xt 12gb

anakart: msi mpg b550m gaming plus

Son düzenleme:

Kaçırma 1400'e.
hocam gördüm pek bilmediğim bir marka ve psu sizce nasıldır anakart ile uyumu vs.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam çok iyi ve daha ucuza var bendede o psu var
ful modüler 850w gold ve sessiz modu falan var bu da sana bir tavsiye bir daha psu istersen işlemci ile ekran kartını yaz
bunu göz önünde bulundurucam teşekkür ederim baktığım psu aralarında vardı

Merhabalar. bu gün psum yanlış geldiğini fark ettim ve geri iadesini yaptım 2k 2.5k bir psu önerir misiniz? 750w 80 plus gold tarzı olursa daha iyi olur

anakartım:

MSI MPG B550 Gaming Plus AMD B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming​

önerileriniz için şimdiden teşekkürler
@DerratiX

hocam gördüm pek bilmediğim bir marka ve psu sizce nasıldır anakart ile uyumu vs.

Anakart ile uyum diye bir şey yok EPS kablosu dışında bunda da 8 pin EPS kablosu var zaten.
Alabileceğin en üst seviye PSU'lardan birisi.

@DerratiX
hocam xpg kalitelidir ama bence benimkini al ileriye dönük olur ben ondan aldım 3080 e 650 w gold bile yeterdi ama bugünden sonra yarında var unutma

Anakart ile uyum diye bir şey yok EPS kablosu dışında bunda da 8 pin EPS kablosu var zaten.
Alabileceğin en üst seviye PSU'lardan birisi.
hocam psuları pek bilmiyorum o yüzden
ama önerdiğiniz psuyuda göz önünde bulundurucam bu gün vericem siparişini

hocam xpg kalitelidir ama bence benimkini al ileriye dönük olur ben ondan aldım 3080 e 650 w gold bile yeterdi ama bugünden sonra yarında var unutma
hocam şuan daha öneren varmı die bekliyorum eğer çıkmazsa biraz daha araştırıp 2nizinkinden birini vericem ama dediğiniz gibi bu günden sonra yarınıda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,620
Üyeler
199,403
Son üye
Caycumali67

Geri