Yardım Laptop bataryasını çıkartarak kullanılsa ne olur !?

Laptopu bataryasız kullanırmısınız !?

• Evet

Oylar: 3 42.9%
  • Hayır

Oylar: 4 57.1%

• Oy kullanan toplam üye
    7

TİTAN.

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,603
Selam dostlar çoğunlukla evde oturan biriyim ve laptop alıcam laptopumun bataryası ölmemesi için çıkarıp kullanmayı düşünüyorum nasıl olur sizce !?(Akım korumalı prizim var)

Selam dostlar çoğunlukla evde oturan biriyim ve laptop alıcam laptopumun bataryası ölmemesi için çıkarıp kullanmayı düşünüyorum nasıl olur sizce !?(Akım korumalı prizim var
youtube da bi işe yaramaz aynı zaman da ölür diyolar

Anladım peki batarya takılı kullansam bi eksisi olur mu
Eğer batarya takılı iken full şarjda kullanırsan batarya yavaş yavaş ölmeye başlar ölmesi yıllar sürüyor ama sonuçta ölür. Bataryayı doldurup kullanıcam diyorsan laptopu batarya takılı iken tam performans kullanması için ayarlarsın fakat batarya hızlı biter.
En iyisi bataryayı şarj et sonrasında çıkar bir kenarda kalsın şarjda kullan. Bir yere gideceğinden bataryayı takarsın.

Eğer batarya takılı iken full şarjda kullanırsan batarya yavaş yavaş ölmeye başlar ölmesi yıllar sürüyor ama sonuçta ölür. Bataryayı doldurup kullanıcam diyorsan laptopu batarya takılı iken tam performans kullanması için ayarlarsın fakat batarya hızlı biter.
En iyisi bataryayı şarj et sonrasında çıkar bir kenarda kalsın şarjda kullan. Bir yere gideceğinden bataryayı takarsın.
Anladım eyvallah dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,675
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody
Geri