youtube da bi işe yaramaz aynı zaman da ölür diyolarSelam dostlar çoğunlukla evde oturan biriyim ve laptop alıcam laptopumun bataryası ölmemesi için çıkarıp kullanmayı düşünüyorum nasıl olur sizce !?(Akım korumalı prizim var
Arkadaş her konunun altında sizin gibi aşırı zeki insanlar var ben buraya yazdım mı masastüyle alakalı bir şey bi bitin artıkHocam evde oturan biriyseniz laptop niye alıyorsunuz? Masaüstü alın![]()
Hiçbir sorun teşkil etmez. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.youtube da bi işe yaramaz aynı zaman da ölür diyolar
Anladım peki batarya takılı kullansam bi eksisi olur muHiçbir sorun teşkil etmez. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Eğer batarya takılı iken full şarjda kullanırsan batarya yavaş yavaş ölmeye başlar ölmesi yıllar sürüyor ama sonuçta ölür. Bataryayı doldurup kullanıcam diyorsan laptopu batarya takılı iken tam performans kullanması için ayarlarsın fakat batarya hızlı biter.Anladım peki batarya takılı kullansam bi eksisi olur mu
Anladım eyvallah dostumEğer batarya takılı iken full şarjda kullanırsan batarya yavaş yavaş ölmeye başlar ölmesi yıllar sürüyor ama sonuçta ölür. Bataryayı doldurup kullanıcam diyorsan laptopu batarya takılı iken tam performans kullanması için ayarlarsın fakat batarya hızlı biter.
En iyisi bataryayı şarj et sonrasında çıkar bir kenarda kalsın şarjda kullan. Bir yere gideceğinden bataryayı takarsın.