Özel olarakta yazdıydım fakat buradan da dayanamadım yazıyorum.Balkonu da mutfağa katalım mı kardeşimaz adalet, piyasadaki sistemler ortada bu stok sorunlarında fazla uçmamak lazım
Evet fazla abarttım f/p derken Şu zamana göre çok iyi f/s zaten olacaktır (tabi olar kuru stoklar )haklı adam![]()
Hayır amacım o değil. Sadece hediye vs varsa yetişmen açısından kolay olur. Eğer sistemi gerçekten istiyorsan cuma yada cumartesi gelecek. 12 8 arası telefonda pc de ol.Abi bazıları videoyu izlersen kacirirsin falan diyorlar kafayı yicem ya o anda müsait olmazsam alamazsam diye korkuyorum. Saniyeler içinde tükenir mı ya!!!
Olma ihtimali yüksek kutu tuf5600xt ile aynı neredeyse mesajlarda storydeki kutular aynı neredeyseEkran kartı inşallah tekrar 5600xt olur 1660ti dan daha güçlü Bi gpu
Bakalım ne olursa olsun almayı düşünüyorum bu sistemi. İnşallah 5600xt olur en düşük 1660super olur zatenOlma ihtimali yüksek kutu tuf5600xt ile aynı neredeyse mesajlarda storydeki kutular aynı neredeyse
Bekledigim cevapBalkonu da mutfağa katalım mı kardeşimaz adalet, piyasadaki sistemler ortada bu stok sorunlarında fazla uçmamak lazım
CumartesiSistem ne zaman çıkacak
Sistem ne zaman çıkacak
Abi fiyat aralığı net ne ona gore alcamBalkonu da mutfağa katalım mı kardeşimaz adalet, piyasadaki sistemler ortada bu stok sorunlarında fazla uçmamak lazım
eğer gerçekten kart 5600xt ise 6kyi bulabilir keşke bilebilsekAbi fiyat aralığı net ne ona gore alcam