,.....................

Freix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
262
,,.....................abc123

Son düzenleme:
Posterleei mümkünse kaliteli kağıtlara bastır.
A4'e öyle şeyler basılmaz renk kalitesi düşük olur. Kuşelerde canlı renk oluyor.

Selam, odamı fazla abartmadan değiştiriyorum. 15-20 poster fln asmayı düşünüyorum yanı sıra rgb led,lamba fln var onlarla güzel ortam oluyor. O kadar yaratıcı değilim ki 3-5 şey yapmak geliyor aklıma ne biliyim hoparlörler ile iyice disko havası fln katmak ama birkaç fikir daha lazım help :)
(Posterleri kırtasiyeden büyük kağıda çıktı ile alsam sıkıntı olur mu)
İlk basta tuhaf gelebilir ama sunu öneriyim karanlıkta uyumayı seversen kalın perde al kısın ısıyı tutuyor yazın günesi tutuyor oda ısısının ideal olmasına yardımcı oluyor.

Sonrasında Kücük kücük bitkiler, belki benim gibi bardaktan kalemlikler, veya masa kaplama vs. vs. baslayabilirsin.

Hocam bence odanın fotoğrafını paylaşın ona göre yorum yapalım, diğer türlü çok karmaşık olabilir.

Paran varsa nanoleaf aurora al mükemmel bişi
Düşüneceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Posterleei mümkünse kaliteli kağıtlara bastır.
A4'e öyle şeyler basılmaz renk kalitesi düşük olur. Kuşelerde canlı renk oluyor.
Mesela nasıl bir kavit ben 35x50 boyugunda düşünmüştüm ama a4 pek olmaz demişsin ?

Hocam bence odanın fotoğrafını paylaşın ona göre yorum yapalım, diğer türlü çok karmaşık olabilir.
Sıfırdan yapacağım sadece 1 baza 1 masa 1 dolap var kalan herşeyi yeniden özelleştireceğim 3 tarafı duvar 1 taraf cam aşağıda arkadaşın dediği gibi yarın yetiştirirsem ufak bi gorsel cizip atarım :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fotokopi kağıdı kaliteli olmaz. Posterler için özel kağıtlar var. Kuşe mesela güzel gözükür.
Baskıyı nasıl alacağım? Reklamcıda fln yapılabilir mi

Poster, afiş filan basan yerler var. Baskı merkezleri, matbaa oralarda yapılır.
Sağol knkm küçük bir şehirdeyim ama tanıdık matbaa var sorarım intenettekinden yüksek fiyatlara çıkarsa internetten alırım direkt.

Geri