Hangisini oynamalıyım

The Batman

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,908
1778088018147.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam dying light the beast iyi bir oyun ancak aşırı değil. Ghost of tsushima çok iyi bir oyun ama o da top seviye değil. Pragmatayı seveni çok sevdi türe yeni bir soluk getirdi. Ama sanırım ben şu anda sizin yerinizde olsam expedition dan akarım

Got oyna

Dying Light The Beast serinin önceki oyunlarını oynamış kişiler için bir işkence. Ben sadece ana hikayesine zor dayanabildim. En sıkıcı oyunları bile %100 bitirmeye çalışırım fakat ilk iki oyunun üzerine neredeyse hiçbir şey katılmamış. O kadar DLC tadı veriyor ki 10 saat zor sabrediyorsunuz. Seriye giriş için bile ideal bir oyun değil. Ghost of Tsushima uzun saatler geçirebileceğin, kimilerine göre sıkıcı kimilerine göre eğlenceli bir açık dünyasına sahip oynanması gereken bir oyun bence. Samuray üzerine yakışır bir hikayeye sahip olmasa da dövüş sistemi bir yere kadar oldukça keyifli gelecektir. Şu listedeki şahsi tercihim ise Pragmata olurdu. En çok merak ettiğim oyun o.

launcher oyna
ama ben bannerlord oynardım

Tek basima mac tasiyorum bepsi gebermis gitmis info veriyor ruslar yarisi da anlasilmiyor bomba kenarda butun avantaj ct de asamlar oylama ile atiyorlae gel de sovmeden oyna

Türü seviyorsan expedition sevmiyorsan ghost of tsushima benim fikrimce.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,953
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri