Öneri 2. El Oyuncu Koltuğu Alınır Mı?

borot

80+
Reaksiyon skoru
1
2.el oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum fakat adam o kadar üstüne oyun oynuyor, saatlerce oturuyor, terliyor, yemek yiyor, kedisi köpeği varsa zarar veriyor. Sizce sadece biraz rahat koltuğa oturabilmek için ucuza 2. el alınır mı?

Yani temizliğine bağlı bir durum. Ben koltuk ve kulaklık gibi ürünleri ikinci el almıyorum hijyenden dolayı.

Ben aldım zamanında uyduruk ofis koltuğumu satıp üstüne 100tl ekleyerek adorenin gaming koltuğunu almıştım çokta memnunum açıkcası bir problem yaşamadım şimdiye kadar. Evde kendi sıvı temizleme aletimiz var onunlada temizledim miss gibi

2.el oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum fakat adam o kadar üstüne oyun oynuyor, saatlerce oturuyor, terliyor, yemek yiyor, kedisi köpeği varsa zarar veriyor. Sizce sadece biraz rahat koltuğa oturabilmek için ucuza 2. el alınır mı?
Valla hocam durumuna bağlı, fiyatına bağlı. İstediğin ilan koltuğun linkini atarsan daha rahat yorumlayabiliriz.

duruma bağlı temiz ise neden olmasın

Ben aldım zamanında uyduruk ofis koltuğumu satıp üstüne 100tl ekleyerek adorenin gaming koltuğunu almıştım çokta memnunum açıkcası bir problem yaşamadım şimdiye kadar. Evde kendi sıvı temizleme aletimiz var onunlada temizledim miss gibi
o alet ne reis

Zaten bakarak almayacak mısın? İncelersin sağlamsa alırsın.

Bizdeki bu, baya eski ama olsun iş görüyor, ihlas halı yıkama makinesi diye geçiyor ama böyle koltukta falanda kullanıyoruz
(Foto googledan)

Ekler

• 3A0CD60A-34C7-4057-BED3-1B34D4299AC5.jpeg
    3A0CD60A-34C7-4057-BED3-1B34D4299AC5.jpeg
    41.4 KB · Hit: 107
durumu ve fiyatı önemlı

genel olarak konuşuyorum 2. el satın almak çok fazla güvenilir olmuyo o yüzden sıfırdan almak 2. elden'e göre daha güvenilir oluyo
2. el koltuk alma bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,315
Son üye
ucaksavar91
Geri