İstanbul daki araplara özel okul

Nasyonal Sosyalist Türkçü Partisi

• Beğen
Reaksiyonlar: wthr
Hayır özel bir okulun istediği kişiyi alıp almama özgürlüğü var.
Doğrudur ama bu ülkede büyük bir Arap ve Araplaşma sorunu olduğu için özel de olsa her türlü karşıyım olmasın abi gitsin başka ülkede açsınlar özel okullarını artık ülkemde Araplığa dair hiç bir şey istemiyorum yeter

Doğrudur ama bu ülkede büyük bir Arap ve Araplaşma sorunu olduğu için özel de olsa her türlü karşıyım olmasın abi gitsin başka ülkede açsınlar özel okullarını artık ülkemde Araplığa dair hiç bir şey istemiyorum yeter
Milyon tane arabın olması sorun değil.
Eğitimsiz, ne olduğu belirsiz milyon tane arapların olması sorun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaldı ki bu okullar ile beraber Araplar sizin okullarınıza gelmeyecek.

Yakında 2. Kurtuluş savaşını vereceğiz gibime geliyor. Kim ne derse desin. Bir yandan Sülayman Soylu "15 Temmuzu Suriyeliler Kurtardı" diyor, bir yandan Arap okulları açılıyor, bir yandan tüm Araplara vatandaşlık dağıtılıyor, Türklerin vergisiyle onlara yardım, hizmet ediliyor. Adalet onlardan yana... Ak Partinin amacı tamamen BOP'i gerçekleştirmektir.

Arkadaşlar onu bunu geçin artık malların, şirketlerin, tabelaların kısaca her şeyin bir kenarına arapça yazılıyor. Çıldıracağım. Ülkemde ülkemi yozlaştırıyorlar.

Milyon tane arabın olması sorun değil.
Eğitimsiz, ne olduğu belirsiz milyon tane arapların olması sorun.

Kaldı ki bu okullar ile beraber Araplar sizin okullarınıza gelmeyecek.
Arapların bizim okullarımıza gelmemesinin ayrı takılmasının daha kötü olduğunu düşünüyorum

Arkadaşlar onu bunu geçin artık malların, şirketlerin, tabelaların kısaca her şeyin bir kenarına arapça yazılıyor. Çıldıracağım. Ülkemde ülkemi yozlaştırıyorlar.
Gel bide bana sor ülkenin ayaklanmasını bir gencimizi bıçaklayıp öldürdüklerinde Ankarada mültecilere yaptıklarını tüm ülkede yapmamızı dört gözle bekliyorum arınma şart

Geri