İstanbul daki araplara özel okul

Hitler haklıydı. Sınırda namustu.

:PeepoLeave:

Kardeşim seneye üniversiteye başlıyorum eğer El-Erdoğanhi kazansın okulu falan bırakırım dil öğrenip iyice geliştirip kendimi bir şekilde yurt dışına atmaya çalışırım
Haklısın

PTT bile mültecilere özel tarife yapıyor bu a*ap yalakası şirketlerin ve tüm a*raplarin canı cehenneme
Daha az önce PTT'nin ATM si bile çalışmıyordu. Öyle şeyler yapıyorlarsa önce bizi ve ATM lerini düşünsünler.

Geçen Evimin önündeki orta okulun demir kapısını çalıp satmışlar. Bide burada En çok kullanılan ATM'yi de bozup gitmişler. Bunları yapanları tahmin ediyorsunuz zaten :D

Araplar zaten hayır gelmez ve neden arapça anlamış değilim Türkiye resmi dili Türkçe

Kardeşim seneye üniversiteye başlıyorum eğer El-Erdoğanhi kazansın okulu falan bırakırım dil öğrenip iyice geliştirip kendimi bir şekilde yurt dışına atmaya çalışırım
Bende gitmek istiyorum ama okuyup anneme benim bakmam lazım. O yüzden kararsızım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen Evimin önündeki orta okulun demir kapısını çalıp satmışlar. Bide burada En çok kullanılan ATM'yi de bozup gitmişler. Bunları yapanları tahmin ediyorsunuz zaten :D
Olm spor salonunda canlı yayın açıyorlar. Kendi ülkemde yabancı oldum.

Bu ne? 😀
Mmmm LeZi💤

Ya gözünü seveyim zamanında bu kadar ukraymalı fahişelik yaparken niye rusça yazmıyorlardı?😀
Ülkeyi o kadar turist geziyor evrensel dilde tabelalarda ingilizce yazmıyor ama arapça yazıyor. Dostum ortada operasyon var. Yoksa banane elin dilinden.
Arınma gecesi zorunluk oldu. Üstelik dilimizi de öğrenmiyorlar. Konuşursam ağır konuşacağım da.

Bir ülkeye gidiyorsan oranın dilini öğreneceksin.
ABD'de Türklere özel türkçe yazılar var mı? Hospital altına hastane yazıyorlar mı?
Ürünün diğer tarafına atıyorum tea diğer tarafına çay yazıyorlar mı?
Ülkende yozlaşıyorsun bu durumda.

Her ülkede türklere özellik var mı?
Doğrudur ama bu ülkede büyük bir Arap ve Araplaşma sorunu olduğu için özel de olsa her türlü karşıyım olmasın abi gitsin başka ülkede açsınlar özel okullarını artık ülkemde Araplığa dair hiç bir şey istemiyorum yeter
Katılıyorum Avrupa ülkeleri resmi dili var ona göre uyacak eğer bir kişi gideckse.
Her ülkenin kendi diline göre uyması gerektiğini düşünüyorum.

Türkiye zaten yol geçen hanı....

Gencine bakma fakat elin adamına bak.
Ona özel okul aç
Ona özel milyonlarca imkan ver
Kendi gencine gelince çalışın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,062
Üyeler