İstanbul daki araplara özel okul

Arkadaşlar onu bunu geçin artık malların, şirketlerin, tabelaların kısaca her şeyin bir kenarına arapça yazılıyor. Çıldıracağım. Ülkemde ülkemi yozlaştırıyorlar.
Burada da sorun yok.
Satış için istediği reklamı yapar.
Tepki göstermek istersen gitmezsin olur biter.
Tabii %100 arapça olmamalı okuyabilelim

Gel bide bana sor ülkenin ayaklanmasını bir gencimizi bıçaklayıp öldürdüklerinde Ankarada mültecilere yaptıklarını tüm ülkede yapmamızı dört gözle bekliyorum arınma şart
Arınma gecesi zorunluk oldu. Üstelik dilimizi de öğrenmiyorlar. Konuşursam ağır konuşacağım da.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burada da sorun yok.
Satış için istediği reklamı yapar.
Tepki göstermek istersen gitmezsin olur biter.
Tabii %100 arapça olmamalı okuyabilelim
Bir ülkeye gidiyorsan oranın dilini öğreneceksin.
ABD'de Türklere özel türkçe yazılar var mı? Hospital altına hastane yazıyorlar mı?
Ürünün diğer tarafına atıyorum tea diğer tarafına çay yazıyorlar mı?
Ülkende yozlaşıyorsun bu durumda.

Her ülkede türklere özellik var mı?

Bu alakasız bir şey.
Alakalı. Saygı göstermemiş oluyorsun.
Almanyaya gidiyon A2 öğrenmeni istiyor ama evrensel dil ingilizce.rusyaya gidiyon rusça. Tabii efendim. Türkçe olan tek şey kullanım kılavuzu.
IMG_20220716_160357.jpg

Bol bol içersin artık.

Şu adam tahtından inerse kellesi kesilip eline verilmesi gerek.

• Beğen
Reaksiyonlar: wthr
Bu ne? 😀
Mmmm LeZi💤
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Destekliyorum demedim, müdahale edemeyiz dedim, özgürler dedim.
Tepki gösterebilirsin.
Ya gözünü seveyim zamanında bu kadar ukraymalı fahişelik yaparken niye rusça yazmıyorlardı?😀
Ülkeyi o kadar turist geziyor evrensel dilde tabelalarda ingilizce yazmıyor ama arapça yazıyor. Dostum ortada operasyon var. Yoksa banane elin dilinden.

Destekliyorum demedim, müdahale edemeyiz dedim, özgürler dedim.
Tepki gösterebilirsin.

M
Özgür değiller kardeşim başlarım kuralına kitabına adaletine olmayacak istemiyoruz bu ülkede Araplardan çok Kürtler var niye tabelalara Kürtçe eklenmiyor hatta şarkı sözüne bile tepki gösteriyorlar ama Araplara ayrıcalık var

Kellesi kesilip vatanına Suriyeye gönderilmesi gerek
Şahsen Kellesini Kesip Direğe Asıp Göstermek lazım ama kafasını acısın diye de balta ile keseceksin. Bide onu Kaptan Karasakala Yapıldığı Gibi Kafasını Asacaksın Direğe Gelen Geçen Bakacak.

Şahsen Kellesini Kesip Direğe Asıp Göstermek lazım ama kafasını acısın diye de balta ile keseceksin. Bide onu Kaptan Karasakala Yapıldığı Gibi Kafasını Asacaksın Direğe Gelen Geçen Bakacak.
5 parçaya bölüp bu Afganların Pakistanlıların Suriyelilerin geldiği sınır kapılarına asmak lazım. (Gerçi onlar sınır kapısından gelmiyordu)

5 parçaya bölüp bu Afganların Pakistanlıların Suriyelilerin geldiği sınır kapılarına asmak lazım. (Gerçi onlar sınır kapısından gelmiyordu)
Birdaha Malum Kişi seçilir ise Allah yardımcımız olsun. işte ozaman büyük yedik.

Geri