Maksimum 2. el toplanır o paraya. Fakat evlat istersen sırf senin için sıfır ve 2. el karışık bir sistem ayarlayabilirim. Dönersen mutlu olurum.Arkadaşlar 5300 TL civarı bütçem var csgo yu +150 160 fps te oynatıcak bi bilgisayar arıyorum.
Not: Oyunu 1024x768 low ayarlarda oynuyorum her ne olursa olsun
Bana toparlayabilir misin ya bütçe 10000 bin TLMaksimum 2. el toplanır o paraya. Fakat evlat istersen sırf senin için sıfır ve 2. el karışık bir sistem ayarlayabilirim. Dönersen mutlu olurum.
Hocam senin bütçede her zaman hazır sistem çıkar. Beklersen biraz, forumlarda aktif kalırsan o fiyata çokk iyi sistemler bulursun. Şimdi toplasan sonra ağlarsın.Bana toparlayabilir misin ya bütçe 10000 bin TL
2. Ele pek sıcak bakmıyorum kral bana sıfır lazımMaksimum 2. el toplanır o paraya. Fakat evlat istersen sırf senin için sıfır ve 2. el karışık bir sistem ayarlayabilirim. Dönersen mutlu olurum.
Gt 1030 lu sistemler var o fiyatlar ederi değil ama onlara bak özelleştirmeyle işlemcisi bi tık yükseltip almanı tavsyie ederim2. Ele pek sıcak bakmıyorum kral bana sıfır lazım
O zaman sıfır RX 6400'Lü sistem bakılabilir. (bütçeni biraz aşacak.) İstiyor musun?2. Ele pek sıcak bakmıyorum kral bana sıfır lazım
Varmı örnek bi sistemGt 1030 lu sistemler var o fiyatlar ederi değil ama onlara bak özelleştirmeyle işlemcisi bi tık yükseltip almanı tavsyie ederim
Ne kadar aşacakO zaman sıfır RX 6400'Lü sistem bakılabilir. (bütçeni biraz aşacak.) İstiyor musun?
Çok değil taş çatlasın 1KVarmı örnek bi sistem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne kadar aşacak
Çok o kralÇok değil taş çatlasın 1K
Deniyorum bak. Hazır ol. Tamam mı?Çok o kral
TamamDeniyorum bak. Hazır ol. Tamam mı?
Tamam
www.n11.com