Steam Artık Saçmaladı

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi steam artık saçmalamadımı.Son 1 aydır oyun almak istiyorum indirimlere bakıyorum hepsi çöp oyunlar.Epic games her hafta ücretsiz oyun verip birde mega indirim yapıyo Steamın buna karşılık vermesi gerekirken hala bir tane düzgün oyunu indirim yapamıyolar.
Sizin bu konudaki fikriniz ne?

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi steam artık saçmalamadımı.Son 1 aydır oyun almak istiyorum indirimlere bakıyorum hepsi çöp oyunlar.Epic games her hafta ücretsiz oyun verip birde mega indirim yapıyo Steamın buna karşılık vermesi gerekirken hala bir tane düzgün oyunu indirim yapamıyolar.

Bir şey yapıcak ise yaz indirimlerin de yapar tahminimce.

gecen hafta pubg 50 tl indirim yapmışlar, yaz indirimide yapıcaklarda sabırlı ol

Adamlar indirim yapmak zorun değil dostum.
Yani oyunların zaten indirime girmesi bile bir + iken neden "yeteri kadar indirime girmiyor yahu" demek bence saçma. Ayrıca Steam'deki oyunların indirim oranı ile Steam in bi bağı yok, oyunun yayınlayan ya da yapan firma karar veriyor ne kadar indirim olacağına.

adamların indirim tarihleri belli zaten bunun yanı sıra haftalık indirim de oluyor ve kolayı var beğenmiyorsan epic den al

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,381
Üyeler
193,372
Son üye
incirboi
Geri