Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,531
Alakası yok.bu ülkede artık üni okumakta boş zaman kaybı gibi düşünüyorum çok mezun var ve işsiz
eğitim sistemi çökmüş
Alakası yok.bu ülkede artık üni okumakta boş zaman kaybı gibi düşünüyorum çok mezun var ve işsiz
eğitim sistemi çökmüş
kardesim sen niye herkese sallıyon böyle? alakası yok, saçma saçma redler eleyicilik yok , normalleme falan filanAlakası yok.
he de geç uğraşmakardesim sen niye herkese sallıyon böyle? alakası yok, saçma saçma redler eleyicilik yok , normalleme falan filanuğraşcak yer mi arıyosun anlamadım...
Millet zaten dertli
Hekardesim sen niye herkese sallıyon böyle? alakası yok, saçma saçma redler eleyicilik yok , normalleme falan filanuğraşcak yer mi arıyosun anlamadım...
Millet zaten dertli
vallahi ne desen boş bu tiplerehe de geç uğraşma
direkt olduğunu biliyorum ama klavyede dikkat etmiyorum böyle hatalara arada kaçıyor.Kanka Türkçeden kaybettin, direk ne?
Uğraşma kankadirekt olduğunu biliyorum ama klavyede dikkat etmiyorum böyle hatalara
Boşver herkes hata yapar.Ben de Harely de bissuru yazım hatasi görüyorum da yazmıyorum .pek bı onemi yok.direkt olduğunu biliyorum ama klavyede dikkat etmiyorum böyle hatalara
Ellemeseymiş daha iyiymiş .dBen daha girmeme 1 yıl var ama giren tanıdıklarım var:
Alıntıyı görüntüle
yanlışlıkla sana cevap vermişimUğraşma kanka![]()
Bu sınav sistemiyle maalesef çalışan hakkını alamıyor, hak ettiğini kazanamıyor. Nafile.Umarım herkes hak ettiğini kazanmıştır.
Hangi bölüm istiyorsun?Sözel'den girdim
Sıralama - 1870
OBP ile birlikte - 2102
Daha iyi sıralama bekliyordum ben. Çok feci şekilde yığılma olmuş bu sene.
Bu sıralama ile herhangi bir yeri kazanabilir mi bu? Biraz kışkırtayım şunu.Ellemeseymiş daha iyiymiş .d