Bluetooth Adaptörleri Hakkında Bilgi Verirmisiniz

Aslında doğru ama tam değil.
Kullanabiliyorsun fakat mikrofon kullanımdayken hands free modunda olduğu için kulağına gelen ses 1900'lerden kalma radyodan çıkan sese dönüyor :D Bu şekilde kullanmayı kimse istemeyeceği için kısaca evet, ikisi bir arada kullanamazsın.

Burak Şolt'un videosunu mu izledin? İzlemediysen o bir tane videosunda açıklıyordu.

Aslında doğru ama tam değil.
Kullanabiliyorsun fakat mikrofon kullanımdayken hands free modunda olduğu için kulağına gelen ses 1900'lerden kalma radyodan çıkan sese dönüyor :D Bu şekilde kullanmayı kimse istemeyeceği için kısaca evet, ikisi bir arada kullanamazsın.

Burak Şolt'un videosunu mu izledin? İzlemediysen o bir tane videosunda açıklıyordu.
Yok hocam onu izlemedim.
Yani bana acıkcası baya saçma geldi normal de anakartında bluetooth desteği olan adamlarda mı böyle oluyor adaptörler için mi geçerli?
Yani sesi kulaklığa aldığımda mikrofon mu çok kotu oluyor

Yok hocam onu izlemedim.
Yani bana acıkcası baya saçma geldi normal de anakartında bluetooth desteği olan adamlarda mı böyle oluyor adaptörler için mi geçerli?
Yani sesi kulaklığa aldığımda mikrofon mu çok kotu oluyor
Bu Windows'un beceremediği bir şey. Anakart veya adaptör fark etmiyor. MacOS'ta AirPods 2. Nesil kulaklığımla mis gibi hem mikrofonu hem kaliteli şekilde sesi kullanabilirken Windows PC'de yapamıyorum.

Tek cümleyle özetlemeye çalışayım.
Kaliteli ses alırken mikrofon çalışmaz, mikrofon çalışırken kaliteli ses alamazsın.

Bu Windows'un beceremediği bir şey. Anakart veya adaptör fark etmiyor. MacOS'ta AirPods 2. Nesil kulaklığımla mis gibi hem mikrofonu hem kaliteli şekilde sesi kullanabilirken Windows PC'de yapamıyorum.

Tek cümleyle özetlemeye çalışayım.
Kaliteli ses alırken mikrofon çalışmaz, mikrofon çalışırken kaliteli ses alamazsın.
Hocam aslında benim kullanım senaryom şu şekildeydi.
Kaliteli sayılabilecek bluetooth kulaklıklarım var ve genelde bilgisayarı kablolu kulaklıkla kullanıyorum.
Kablolu kulaklık artık sıktığı için ve mikrofonu o kadar iyi olmadığı için alacaktım bu adaptörü.
Ama discordda arkadaşlarımla konusurken onları duyabilmek ve güzel bir ses vermek işime yarayacaktı.
Bu durum üzdü acıkcası :D

Hocam aslında benim kullanım senaryom şu şekildeydi.
Kaliteli sayılabilecek bluetooth kulaklıklarım var ve genelde bilgisayarı kablolu kulaklıkla kullanıyorum.
Kablolu kulaklık artık sıktığı için ve mikrofonu o kadar iyi olmadığı için alacaktım bu adaptörü.
Ama discordda arkadaşlarımla konusurken onları duyabilmek ve güzel bir ses vermek işime yarayacaktı.
Bu durum üzdü acıkcası :D
Heeee işte keşke öyle olsaydı Wireless kulaklıklara millet o kadar para bayılmazdı :D

Heeee işte keşke öyle olsaydı Wireless kulaklıklara millet o kadar para bayılmazdı :D
Bu kulaklıkla kullanacaktım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki dediğim olayı yapmak için benim ne almam lazım şuan.
Hem sesi güzel alıp mikrofonunda güzel olması için

Bu kulaklıkla kullanacaktım.

Hocam peki dediğim olayı yapmak için benim ne almam lazım şuan.
Hem sesi güzel alıp mikrofonunda güzel olması için
Bluetooth kulaklık - Windows PC eşleşmesinde o iş olmuyor hocam.

Windows PC'ye usb dongle'la bağlanan, gecikmesi 1 ms olan, wireless kulaklık almanız lazım. Örneğin HyperX Cloud II Wireless gibi.

En giriş seviye fiyat bandı nedir hocam peki
Rampage Fury X miydi neydi 7.1 model vardı bir tane link bulursam atayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,063
Üyeler
189,379
Son üye
yasarcamci