Yardım Samsung Odyssey G3 Alınır Mı?

Geçenlerde 2000TL'ye düşen bir monitörle kıyaslayayım o zaman, LG 24gn600-b daha iyi bir monitör, hem ghosting yok ölü piksel yok.
Bu monitör daha iyi mesela 3k bandinda neden gidip g3 alasin ki asiri sacma bi tercih

eğer o fiyatta monitör bula bilirsen alınır şuanda o fiyatta monitör yok ne samsung hayranıyım ne bir şey kardeş

seninle konuşmaya gerek yok zaten ahahahah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

profiline bakmak yeter sadece
Allah aşkına ne gordun profilde 15 yasinda cocuk musun anlamadim . Kanitliyla video atiyorum ki cekimleri yapan adam profesyonel is yapiyor gelmis diyosun ki hayir yok oyle bisey ben canon kamerayla cekip atiyim. Soyledigin seyde en ufak mantık göremiyorum. Neyi savunuyorsun hala. Monitör o fiyatta olsa dahi alinmaz. Alinmaz abicim nokta zor olmamali anlamak

seninle konuşmaya gerek yok zaten ahahahah

profiline bakmak yeter sadece
Ya tamam haklısındır belki, şu Türkçe'yi düzgün kullan ya "olabilir" kelimesini "ola bilir" olarak yazıyorsun örnek olarak. Bunu yapmayı kes, attığın mesajlarır okurken zorlanıyorum, hiç bir noktalama işareti yok okuduğumu anlayamıyorum uzun uzun yazmışsın birde.

Allah aşkına ne gordun profilde 15 yasinda cocuk musun anlamadim . Kanitliyla video atiyorum ki cekimleri yapan adam profesyonel is yapiyor gelmis diyosun ki hayir yok oyle bisey ben canon kamerayla cekip atiyim. Soyledigin seyde en ufak mantık göremiyorum. Neyi savunuyorsun hala. Monitör o fiyatta olsa dahi alinmaz. Alinmaz abicim nokta zor olmamali anlamak
Asus 165 Hz 1 MS gaming gen tr de 2800 onu alayım mı düşer mi hocam sizce fiyatı

sen körsen sıkıntı bende değil yazdıklarıma geri dön ve bak bu fiyata şuan monitör yok

Fiyat 2300 TL
Onemli olan fiyati degil 2300 tl çöpe atmaktan farksiz bana göre keyfiniz bilir alin kendiniz görün

Ya tamam haklısındır belki, şu Türkçe'yi düzgün kullan ya "olabilir" kelimesini "ola bilir" olarak yazıyorsun örnek olarak. Bunu yapmayı kes, attığın mesajlarır okurken zorlanıyorum, hiç bir noktalama işareti yok okuduğumu anlayamıyorum uzun uzun yazmışsın birde.
türk olmadığım için olabilir

Uygunsuz davranış
Onemli olan fiyati degil 2300 TL çöpe atmaktan farksiz bana göre keyfiniz bilir alin kendiniz görün
vay be paramı çöpe atmışım

Daha fiyat diyor engel listeme girmeye hak kazandin bay bay
off ya engelleme lütfen abi

max 1 iq insanlar dolu burda yazdıklarımı okumadan linç atıyolar :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,130
Üyeler